tisdag 5 oktober 2010

Veckans UFO

Jag har bestämt mig för att haka på Veckans UFO. Har åtmisntone tre stickningar som jag bara måste ta itu med så detta kanske får mig att ta mig i kragen. Fast veckans UFO är faktiskt en virkning. Äldsta dottern önskade sig en ny börs som den förra jag virkade till henne. Hon fick iden av mitt kamerafodral (här på bilden med asgamar på) som passade ypperligt att rymma körkort visakort och lite sedlar. Hon kommer hem på fredag så bäst ha den klar innan hon sen åker hem.
Har jobbat långhelg och insåg hur trött jag var när jag lagt fram virkningen och kameran bredvid i sitt fodral för fotning och går för att leta kameran...... Idag är jag ledig utom några timmars personalmöte. Undrar om man kan fråga chefen om man kan få ett litet spinnlov på ett par veckor eller så, med full lön naturligt vis! Vill spinna nu! Har tittat på mitt variabeltvinnade garn som nu är tvättat..... bara att inse, det kommer att krävas mycke övning innan jag klarar nåt annat än variabeltvinnat!


9 kommentarer:

Cecilia sa...

Jag vill också ha spinnsemester!
Och nejdå, PLÖTSLIGT händer det om man strävar på! Jag höll på och höll på och svor och gick an och rätt som det var stod jag andlös och såg på medans en BETYDLIGT jämnare tråd letade sig fram...

Lilli sa...

Så kul med virkad börs och glasögonfodral! Snyggt! Blir riktigt inspirerad att av det :)

HandMade sa...

Vad fin din gam-kameraväska var! Var har du hittat mönstret på gamarna?

Jag har funderat på samma sak angående ledigheten. Jag anser att jag inte hinner med både jobb och stickning så jag måste prioritera. tänk den dagen jag får barn...ojojoj! Då får jag nog bli hemmafru om ajg ska hinna med att sticka alla små babykläder och sånt!

Astrid sa...

Haha, det vore fint att bara kunna byta UFO med varann. Ingen dum idé.
Jag vill ha en spinnkurs först och sen spinnsemester.

Eva sa...

snyggt! nu fick jag lust att virka oxå:D

Rosenvante sa...

Tycker man ska ha ledigt för diverse hobbies med full lön nån vecka per år. Tid som inte är semester utan man bestämmer sig för vilken hobby tiden ska gå till helt enkelt. Åh, så mysigt det skulle vara. Om jag blir arbetsgivare ska jag införa det på mitt företag direkt, en löneförmån alltså.

Caroline sa...

hihi, inte så konstigt att du inte sett mina inlägg på ett tag då =)

Jo, det är sjalen du visade, verkligen en bra sjal för att dölja variationen på garnet, mitt går från sytråd till sockgarn ibland =) Syns nästan inte alls på det som är stickat =)

AnJa sa...

Japp, som Cecilia säger; Plötsligt händer det! Har spunnit ett par dagar nu och PLÖTSLIGT flöt garnet in i spinnrocken och jag kunde hålla den lilla fågelungen utan att strypa den. Wow så läckert det var :-)

Fiff sa...

Vilka coola gamar :-)