onsdag 27 oktober 2010

Nu är nya börsen klar!

Ja nu har jag virkat en ny börs till dottern, denna gång i ljusare färger. Garnet är Tilda och virknålen hade nr 1,75.
Jag fick ju en utmaning av Rosenvante och sen av Pyssligt och där ska man tala om vilket ljud man hatar. Rosenvante hade skrivit tandläkarborr och jag kunde bara hålla med. Till tandläkaren ska jag om en vecka, varför ska det vara så jobbigt?

12 kommentarer:

HandMade sa...

Vad söt den blev! Mjuka fina färger med. Tandläkarborren kan jag hålla med om men allra värst är nog nån som smaskar när de äter. Jag får rysningar över hela kroppen! på plats nummer 2 kommer nog naglar mot griffeltavla :). Men det är ju inte konstigt att man inte trivs hos tandläkarn. Man är totalt utlämnad och allt de gör gör ont!

Hoffmans Design sa...

Vad fin den blev. Fina fäger.
Terroristen kallar jag dom tyvärr skall jag också dit efter höstlovet.
FY FY FY.
Jag tror noga alla känner så. (utom min man).
kram

Cecilia sa...

Har du rätt tandläkare då? Jag blev arg på folktandvårdens tandläkare när min dotter gjorde sitt första besök och fick någon dag senare ett reklamblad från världens underbaraste där barnen gått sedan dess! (Inte jag, jag har min egen buttre Urban som jag trivs med!) Det kan vara värt att prova att byta?
Fin börs fast jag gillar den där med gamarna bäst i alla fall! :-)

Metta sa...

Så fin den blev den lilla börsen!

Håller med om att ljudet av tandläkarborren är otrevligt. Blev tvungen att dra ut en kindtand vid mitt senaste tandläkarbesök och det var inte så trevligt.

Mmatilda sa...

Det var en fin virkning! Jag undrar om du satt en dragkedja längst upp eller om det är betalkort hon ska ha i börsen?

Rosenvante sa...

Härligt att du fick den klar och färgerna är jättefina.
Ja, visst är det konstigt det där med tandläkaren. Jag lagar nästan aldrig nått men ändå är det så jobbigt att gå dit. Men jag plockar ut o in själv fram och tillbaka när jag vill, de får vänta tills jag är klar helt enkelt. Jag har slutat sitta o gapa på komando, vill jag svälja då sväljer jag o de får vänta. Det gör det lite enklare faktiskt och jag är ju kunden och ska ju vara nöjd, tänk så nästa gång, du är kunden och de ska ju behaga dig eller hur.

Handgjorda drömmar sa...

Såå söt! Gillade färgkombinationen :)
Kan bara hålla med om tandläkarborren... Usch, ryser bara vid tanken...
Må så gott!
Kram

ÄNGLASTINA sa...

Snygg den blev. Jag tror nästan alla hatar att gå till tandläkaren. Efter vart besök är man rent färdig, man spänner sig och ligger i stolen som en pinne. Hoppas dit besök går fort.

Sunna sa...

jättefin

Lilli sa...

Jättesöt, gullig liten börs :) Jag är nog ensam om att inte tycka att tandläkaren är hemsk. Vid mitt först tandläkarbesök i livet, vid 3 år, drogs en varig mjölktand ut. Hade haft enorm värk en hel natt och skrikigt(minns detta tydligt)o inget hjälpte. Till slut fick tandläk dra ut tanden o jag blev tvärt tyst. Tyckte han var en jättesnäll farbror som tog bort mitt onda :) Det har nog följt med mig att tandläk. är en snäll person :) Så det kan gå.

Eva sa...

Tack för att du röstade på Elvis !
Börsen är jättefin !

AnJa sa...

Det värsta ljud jag vet är när någon drar med besticken över tallriken. Huvva!