fredag 14 maj 2010

Så sur jag blir!

Igår sken solen och är jag kommer hem från jobbet har solen gått imoln men det var varmt. Så jag tog mig en kopp kaffe och när jag sen kom ut regnade det! Idag har det varit rena ryssvärmen. Termometern i bilen visade 21 grader på väg hem från jobbet och vad händer sen när jag kommer ut? Jo det börjar regna! Jag borde ha lärt mig att vädret följer mitt schema!
Men det blommat här lite iallafall trots att gräsmattan ännu är grå och alla snöhögar ännu inte har tinat bort. Här ovan en primula som börjat blomma.

Inget är ju som de första blommorna som kommer! Här en blåstjärna (heter de så?)
Igår hann jag ju få bjuda S och N på middag och sen spelade vi Dot. Pompe var med och försökte hänga med och lära sig reglerna.
Sen blev Pompe trött!

7 kommentarer:

Paradiset Kaos sa...

Det är konstigt med väder ibland, allra helst när det kan schemat när man jobbar. :-)
Här är studenterna på studentbal ikväll och när de skulle visa upp sig så var de tvungna att fixa det inomhus för att det har regnat mycket sista dygnet. Men de hade sån tur iallafall att det var uppehåll under timmen de gick in i lokalen och ut därifrån(faktiskt fortfarande uppehåll).
Ha en skön helg!!!

AnJa sa...

Lustigt allt väder verkar hemskt lokalt just nu. Har haft strålande sol idag. Sedan for vi till Bureå en sväng. Där var det surdimma och jättemulet. Hemma igen sol. Har grillat ikväll men nu mullrar åskan som bara den.

Astrid sa...

Men man blir glad av blommorna iaf. Och av hundar o barn...Trots regn.
Trevlig helg! (med mycket sol)

Sunna sa...

Det är ju precis som när man hade småbarn, de är ju så ljuvliga valparna, det värsta är att Moses, 50kg tung är fullt fast övertygad om att han ännu är bäbis

Mia sa...

Vädret hänger inte helt med mina arbetstider heller, men idag har jag haft sol, och varit hemma. Så det går an, hoppas du eller solen får nya skift :)

humlamummlan sa...

Här i södern har vi också regn och dessutom kallt.Ja som skulle ut och handla lite till i sommar.
Snart kommer jag att få besöka min valp. Va´ spännande det ska bli.

Metta sa...

Så härlig Pompe verkar vara! Vill gärna vara med hela tiden, förstår jag, men sedan är det skönt att vila när man blir trött.