onsdag 26 maj 2010

Brummelibrum.........

Fick rapport idag av en jobbarkompis att hennes man såg en björn nedanför vårat hus inatt! Och det var ingen sån här liten nalle som sitter och väntar på att blåbären skall börja växa! Hu, jag vill inte ha björn här, nu är det slut om att gå på skogspromenader!

Imorse började S sambo N sin resa mot Afganistan. Det känns inge kul, det är lite osäkert där! Med sig hade han iallafall en hel påse med nallar till barnen där. Jag hade plockat ut ett gäng på ICA när de körde sin kampanj att man fick ett gosedjur för en rabattcheck och några köpte jag ju på loppis.

8 kommentarer:

AnJa sa...

Undrar om det är samma nalle som var här?? Vi får hoppas att han är på väg långt bort! Jag vill ha min svamp och bärskog ifred :-(

Eva i Halmstad sa...

Här nere låter de rätt mysigt med Nallebesök, men i verkligeheten där ni bor är de nog en helt annan sak.

Pratade med Oskar i går, de är bra därnere dom har börjat köra vaktrundor, låter lagom läbbigt tycker jag.

Va bra ide med nallar till barnen, Oskar kommer hem till midsommar kanske vill han ha med några ner.

Ha de gott på er och hoppas att blåbären kommer upp snart till lillenallen.
Eva.

Rosenvante sa...

Nej, fy, det vill man ju inte ha inpå husknuten. Hoppas den försvinner en bra bit från er snarast.
Hoppas det går bra med resan över för dem, är ju inget kul att skicka iväg dem så där men samtidigt är det beundransvärt det de gör. Nallarna blir säkert uppskattade av de små.

Filimarans Funderingar sa...

Nä björnar i skogen vill man ju inte ha springades. Dom ska vara långt bortifrån där man slipper möta dom.

Astrid sa...

Usch för riktiga björnar inpå knuten. Hoppas det är en blyg björn som håller sig undan!

Mia sa...

Det ska visst bli ett riktig blåbärsår i år, så vi får hoppasd björnen är mer upptagen av bären än dig..Jag hade inte velat möta en björn i skogen!

Anna sa...

Nja, björnar i skogen är inte så kul. När jag bodde i Ockelbo för ett par år sen var det minst en som knallade omkring i bästa svamp- och lingonskogen där, men jag och en kompis vågade oss ut ändå. Det var på höstkanten, så det var ju inte några små björnungar som skulle vaktas av sin mamma. Och de vill ju egentligen inte träffa oss mer än vi vill träffa dem, så vi pratade och slamrade lite extra med bärplockare och hinkar för att vi skulle höras. Björnar slapp vi träffa. Jag har faktiskt träffat fler prinsessor än björnar i skogen när jag varit ute. ;)

Mia stickar sa...

Fler prinsessor och mindre björnar i skogen! Men chansen att jag ska få träffa en prinsessa i skogen är nog obefintlig men det skulle vara väldigt trevligt!