fredag 7 maj 2010

Inget är som väntans tider!

Dagens bild är från gårdagens promenad. Vår skogsväg har svämmat över, det har jag inte varit med om förut! Våren är ju väntans tider, att snön ska försvinna, den första krokusen, gräset ska grönska , löven ska slå ut, man har så mycke att se fram emot!

Men just nu har jag extra mycke att se fram emot! Imorgon ska jag äntligen få fara på scrapbooking-kurs. Det har alltid varit när jag jobbat och naturligtvis jobbar jag imorgon men jag har bytt!

Sen på tisdag ska jag på årets utflykt! Jag ska för första gången i mitt liv få träffa en annan bloggare IRL! Nämligen Anja som har bjudit hem mig och jag ska få prova att spinna, gissa om jag längtar!

onsdag kommer lilla dottern norrut och med sig har hon sin N. De ska bo här ett tag innan de flyttar in i sin nya lägenhet i Skellefteå. (och kanske gör jag Flygande Jakob varenda dag i ren glädje!) :)

Just nu känns livet gott!

6 kommentarer:

Astrid sa...

Vad roligt det låter att träffas så där. Och att dottern kommer hem.
Hoppas ni får trevliga dagar!

fale artut sa...

Hoppas att det känns så lääääänge! Måste få rapporter om spinnerierna! Ha en skön helg!

Sunna sa...

Bara alldeles underbart, vi går också i väntans tider, kotte är svullen så snart blir vi flera

Rosenvante sa...

Så kul att du ska träffa Anja och få spinna. Sen att du lyckades byta pass och äntligen få gå kursen också är ju bara ett extra poäng.
Klart du gör flygande j varje dag om det är så, eller hur? Mys nu ordentligt med de dina och allt kul du ska få göra.

Mia sa...

Snacka om mycket att se fram emot. Vårfloden sätter fart på både det ena och andra, snart stickar du av egetlagat garn :)
Flygande Jakob, det var länge sen det..mums..

AnJa sa...

Ja, tänk vad roligt det ska bli att få träffa en bloggvän IRL. Jag ser framemot tisdag men med viss bävan ;-) Ska jag - novisen vid spinnrock - försöka lära någon annan? Asch, det kommer ju såklart att gå jättebra :-)