torsdag 27 maj 2010

Mera syövningar!

Nästa syprojekt var ett stickfodral. Hade ett som jag studerade hur det var gjort men jag lyckades iallafall klippa fel! Men vad gör det när man övar på gamla gardiner?
Sen var det att sortera i sticknålar. En del är det 6 av en del är det fyra av...... Kastade faktiskt några som hade hack i sig som bara hakar fast när man stickar.
Sen är det bara att rulla ihop! Följde dottern till Robertsfors idag och där fick jag tag på sytråd och en knapp till nästa projekt! Har fått lite blodad tand att sy nu faktiskt! Fler stickfodral ska det också bli framöver, måste ju ha ett till de stora stickorna och knitpro-stickorna och virknålarna och........

Ikväll har vi personalmiddag, ska på ett nyöppnat ställe så det blir spännande och gott hoppas jag! Finns det nåt bättre än att få gå ut och äta, gå till dukat bord och slippa diska sen?

7 kommentarer:

Eva sa...

Stickfodralet blev snyggt !
det är klimatsmart att återvinna..
har blivit lite bättre väder nu mitt på dan,luften känns varmare.

Eva i Halmstad sa...

Ser bra ut =)
Må gott
Eva

fale artut sa...

Det går ju tokbra för Dig!
Det är roligt att sy, här är det också mera på G...

Rosenvante sa...

Vilken bra grej och så snygg den blev. Förstår att du fått blodad tand.
Hoppas du får en trevlig kväll.

Mia sa...

Stiligt, det skulle jag behöva. Börjar verkligen tro att jag snart måste få dammet av symaskinen.. Hoppas middagen blir hygglig, det bästa är att slippa disken tycker jag :)

AnJa sa...

Vilken ordning du kommer att få med dina fina stickfodral! Jag älskar åxå att äta ute. Slippa laga, slippa duka och slippa diska. Härligt!

Linda sa...

Tjusigt! Måste nog också göra ett försök med fodral till mina strumpisar. Har dem i ett gammalt knapprör i en väldans oordning.

Rundstickorna däremot har jag fått ordning på i en mapp för CD-skivor.