fredag 15 januari 2010

Våra hundar

Fick en fråga om våra hundar så jag tog med kameran på promenaden idag. Snön har töat ner ur träden och de har istället täckts av ett lager rimfrost. Ger skogen nästan ett grått skimmer, syns inte så bra på den här bilden.
Här är rimfrosten i närbild.

Men det var hundarna jag tänkte fota. Detta är äldsta damen i gänget, Klinga. En riktig rävahund. Ett mycket lugn och snäll hund.
Här är Molly, vårat charmtroll. Hon har inte förstånd till annat än att springa runt och vara glad. Alla småhundars favorit eftersom hon har en ängels tålamod med dem. Hon är en stövar/spetsblandning.
Det är varken lätt att fota hundar i koppel när man själv håller i kopplet eller fota hundar som springer runt när man har två andra i koppel. Här är det Mollly närmast kameran och längst fram syns småhundarna. Aya, en borderterrier och Alfa, dotter S tax. De har varit med här och var på bloggen och får inte vara med på närbild idag!
Ha nu en riktigt trevlig helg allihop!

2 kommentarer:

Call design sa...

Vilka sötnosar till hundar!

AnJa sa...

Kul att se dom alla. Vi hade hund när jag växte upp och jag är så sugen på att ha det igen. Undrar om våra katter är lika sugna ;-)