onsdag 27 januari 2010

Snöstorm!

Ja först bilden, en ny disktrasa! Hade ett nystan bomull 8/4 och tänkte att det går det kanske sticka disktrasor av men jag visste inte om det var för hårt men nu har jag testat den och den fungerar och nystanet räcker till två till. Blogger har återigen lagt bilden på snedden.
Ute är det snöstorm! Det var länge sedan jag körde fast men idag på väg hem hände det. Skulle hålla ut för mjölkbilen och tjoff satt jag där! Tur nog låg grannbyns taxi bakom som såg att jag körde fast så med hans spade och sandhink så fick vi lös bilen, vilken ängel! och morgon ska jag till Lilla staden för att äta middag med Lilla dottern som är på blixtvisit där innan hon flyger hem till Stora staden men med denna snöstorm vet jag inte om jag tar mig dit! Jag vill ju få träffa henne! Hoppas ni andra inte råkat ut för några förskräckligheter därute i stormen!

7 kommentarer:

Metta sa...

Tur att det inte hände något allvarligare när du körde fast i snön och att hjälpen var nära. Inte roligt med snöstorm.

Här har snöat mest hela dagen och nu är jag verkligen trött på snön. Som tur är kom mina snälla grannar och skottade åt mig.

Hoppas det går bra när du ska träffa dottern.

Rosenvante sa...

Ja, vilken tur du hade i oturen. Här har det börjat snöa ordentligt mot kvällen och vi får ju aldrig plogat........... fattar inte hur de tänker.....Men stora vägen sköter ju vägverket så där är det skillnad.
Håller tummarna för dig att du kan komma iväg och träffa dottern i morgon.

Sunna sa...

Det var riktigt spårigt och slaskigt på stora europavägen tom hos mig, ska jobba i natt men blir nog spännande att köra hem i morgon bitti

Astrid sa...

Skönt när hjälpen ligger alldeles bakom. Hoppas det går bra imorgon!
Tur att det finns mobiltelefoner nuförtiden =)

Mia sa...

Törs nästan inte säga det men här har det varit en fin dag och vindstilla.. Läser om storm överallt, men vi har klarat oss här på Östlandet av Norge. Disktrasor ja, fina och dom går alltid åt. Ett sätt att tömma garnlagren?

AnJa sa...

Ja, fy hurvan vilket blåsväder! Genom byn drevar det alltid och i går morse satt en rad bilar fast i eländet. Men gubbs med traktorer löste snabbt upp proppen :-) Snöplog? vad är det??

BiZen sa...

Jättevacker disktrasa med fint mönster. Ett fantastiskt sätt att ta tillvara bomullsgarner så att dom kommer till nytta.
//BiZen