söndag 17 januari 2010

I skuggan

Jag överlevde gårkvällen. Jag blev varken mördad eller utförde något mord. Det blev för min del en stillsam middag som finansiär av ett nytt läkemedel. Såhär idag undrar jag varför jag inte satsade pengarna på att köpa garn istället för att satsa på ett nytt osäkert läkemedel? Men gjort är gjort så idag hjälper jag stora dottern att virka mormorsrutor till hennes filt, en blandning av restgarner och nyinköp.
(För er som jag innan igårkväll aldrig varit på Mord till bords så är det en teatergrupp som sätter igång ett rollspel under middagen som man dras med i och det är en mordgåta som ska lösas)

7 kommentarer:

Mia sa...

Farmorsrutor är ett tacksamt arbete för att bli av med restgarner, tycker om dom när dom blir så färggranna som du visar här,det är liksom såna färger jag förknippar med rutorna, snäll du som hjälper till.. men läkemedel, vad är detta för något? Låter både spännande och inkomstbringande. Har du tagit upp konkuransen med dom stora internationala firmorna?

Sunna sa...

Middagen låter så underbart skoj, såg ett par tovade tofflor som var gjorda i mormorsrutor, jättehäftiga

Rosenvante sa...

Men så spännande middag. Har sett flera bloggar som pysslar med mormorsrutor och även nån katalog som sålde plädar av rutorna, så det är så inne just nu.

Ginas stickverkstad sa...

Låter så spännande med mord middag.
Jag älskar att virka mormors rutor.
Senaste mönstret jag har designat var en filt och kuddar i eco ullen.
Kram Gina

metamorphosis sa...

MOrd till bords lät ju onekligen spännande - och det där med mormorsrutor som gemensamt projekt, den idén gillade jag!

Tant Kofta sa...

Bra att du klarade dig.
Söta rutor.

Susilull sa...

Vilken fin sjal du gjort!
Och mormosrutorna är också söta, visst är det kul att virka!

Jag var på en "mordmiddagskväll" i höstas - jag hade den otacksamma rollen att var en av de mordmisstänkta och hade fullt upp med att motarbeta alla rykten hela kvällen, puh...