måndag 4 januari 2010

Garnet

Gorgeous heter garnet jag stickade min mössa, ett bambugarn jag fick av min förra hemlisvän Carina på Korvmuddens blogg Jag bara älskar den färgen! Rundsticka 4 och två räta två aviga så enkel är den!
Kylan fortsätter, uppmanar inte till nåt annat än att sitta in och kura med stickningen! Inte ens hundarna trivs ute! Mannen har just gått på prom men en av hundarna skicka han in igen, hon ville inte följa med!

6 kommentarer:

Sunna sa...

Tror du man kan klä på en rottweiler en tröja? för min är lika frusen han, vill inte gå ut

Matilda G sa...

Kanske frysser om fötterna? :)
En av mammas gamla hundar behövde ha skor för att gå ut på vinter, men vem vet ett hundtäcke kanske räcker. ;D

ÄNGLASTINA sa...

Läste idag i tidningen att man kan smörja in tassarna med fet salva så skulle det inte fastna så mycket snö och inte bli så kalla om fossingarna.

Mia sa...

Stackars hundar som blir sänt ut, eller kanske det hellre är stackars mannen i huset.. vi har bara minus tio idag så det känns som våren är kommen :) Så ska jag köpa glasögon, lagade klimpen och allt ser bara helt supergott ut, och det smakade det också, faktiskt, trots att jag när jag läste närmare hade läst mjöl och inte mjölk, lite tuggmotstånd alltså.. men tack för hjälpen :) Nu börjar min norska halvdel svamla om begrepp som pitepalt, hört på maken!! är det något gott då ?

Rosenvante sa...

Ines kunde bara vara ute i 5 min i kväll, sedan var hela hunden full av snöklumpar. Jobbigt när de inte plogar upp vägen, för nu har vi ingenstans att gå. Önskar vi hade - 10 för då skulle det inte vara så besvärligt. Tänk att man aldrig är nöjd.

fale artut sa...

Karda ull och spinna går också för sig, sen ligger det Underbara böcker här och väntar... Nu är termometern på väg NER igen efter en dags vila med mänsklig temperatur. Men fåren har blivit ruskigt ulliga!