fredag 1 januari 2010

Snöa det nya året in!

Var kommer all snö ifrån, det är ingen hejd! Året slutade med att snöa och inleddes med mera snö. Jag gick ut för att fota. Den snö som inte ids falla ända ner stannar på nån gren! Har aldrig sett så mycke snö uppe i trädena! Vårt ena fågelbord skymtar där.
Här syns det gröna julbordet mannen gjorde till fåglarna med isterbitar i.
Alfa följde med ut och fota men hon följde raskt med in igen när jag fotat klart rädd för att snöa över!
Våra nyårsgäster hade en nyårsballong med sig så vi gav oss ut efter tolvslaget för att sända upp den. Men det snöade och blåste så den dansa mest runt på snön och fastnade i olika saker. Männen fick plumsa runt och försöka rädda ballongen. Kom på jag skulle springa in efter kameran och när jag kom ut hade den lyckats lyfta. Här syns den likt ett Ufo försvinna i natten. Så om det under dagen landar en liten luftballong nere i skåne vet ni var den kommer ifrån.....
Idag blir en softardag med mycke stickning! Ha en god fortsättning allihop!

7 kommentarer:

Rosenvante sa...

Du får skylla på Torsen från Piteå, han har snödansat. Fast nu har nog även han fått nog av snön.
Jag undrade innan jag läste texten till den svarta bilden, vad det var för nått. Ni skulle lämnat ett meddelande i ballongen så ni fick veta vart den gick. Här brukar det komma flaskpost ibland som flyter iland från bl a Tyskland, Polen osv. Då brukar det bli reportage i tidningarna också.

Garnhumlan sa...

Jag har spanat men ingen ballong har skådats vid sydkusten.

Ilkka sa...

Blev lite less på snön när det snöade HELA dagen när vi flyttade alla möbler. Är dock långt ifrån samma mängd här så saknar den nog...

Metta sa...

Så mycket snö ni har fått. Här i Norrköping har vi mer lagom med snö, vilket passar mig bra, då jag inte är någon snöälskare. Det är bara hunden Theddy som gillar snön.

Undrade också vad du fångat på bilden. Kul idé, men någon nyårsballong har inte siktats, kanske beroende på att det var mulet idag.

God fortsättning på 2010!

Sunna sa...

Jättefina vinterbilder, god fortsättning

Johanna sa...

Fina bilder! Visst är det härligt med all snö. :-)

God fortsättning på det nya året! :-)

Astrid sa...

Ingen ballong i sikte här heller.
Det är vackert med snö, men kallt.
God fortsättning på det nya året!