onsdag 20 januari 2010

Fler sjalar!

Visst har jag börjat på ytterligare en sjal, fattas bara annat när man hamnat i sjalträsket! När jag var i Stockhol besökte jag flera garnaffärer. Hade ju redan köpt garn till tre sjalar hos Marias garn när jag hamnade på affären Sticka i Gamla stan. Och där minsann låg ett garn och bara skrek efte rmig, kunde bara inte lämna garnet kvar där i Stockholm. Färgerna tilltalade mig verkligen. Nu när jag satte mig ner och skulle sticka upptäckte jag att garnet var ju mycke grövre än Kid-mohairen jag tidigare stickat i så det var bara att gå upp ett nummer på stickorna och detta blir en riktigt varm sjal! Snabbstickad dessutom! Blogger har återigen vänt bilden på sned.
Nu märks det att ljuset börjat återvända. Kom hem från jobbet drygt två, sitter nu och bloggar och dricker kaffe och jag hinner ändå ut innan det skymmer! Välkommen ljuset!
PS tittar in här och ser vilka färgskillnader det blev! Det är samma sjal här som Morgan ligger på här nedan och är med på ett hörn! Svårt att återge rätt nyans med kameran!

8 kommentarer:

Monica Hansen sa...

Mmmmmmmm MohairMys!

fale artut sa...

Det ser ljuvligt ut! Tack för utmärkelsen! Den värmde!

Mia sa...

Sjalsträsk eller inte, dom blir ju iallefall fina och värmer. Tror du har lite kortare arbetsdag än mig..

Rosenvante sa...

Vilken underbar färg på garnet, förstår att du bara var tvungen att ta med det hem.
Här är det också ljusare längre, så skönt. Längtar alltid efter den dagen det är ljust när man går för dagen vid 5, men det blir först i slutet av februari.

Call design sa...

Leve sjalträsket, sjalen är ljuvlig!

Iwona sa...

Färgen är verkligen jätte fin! Det var bra att du hade inte lämnat den i butiken, den var värd att följa med:)

AnJa sa...

Jättehärlig sjal! Jag stickar just nu en "minisjal" av ett garn jag köpte i Gamla Stan. Månntro vi var i samma affär? Marias missade jag ju, kom dit 15 min efter stängning Grrrrr men det blev ju billigt....

Signe sa...

Ser ju jättemysig ut. Håll med om att det är ett rätt trevligt träsk att vara i :).