tisdag 20 oktober 2009

Tomt och tyst!

Nu är här tomt och tyst! S och N har återvänt till Stockholm, A har farit tillbaka till Norge och hennes N till Skellefteå. Men kul har det varit att ha dem här allihop! Vi har firat två födelsedagar i helgen. A som fyllt 25 och jag som fyllt lite mer år sedan vi sågs sist. Jag fick kortet som syns på bilden och i låg det pengar. Jag gillar verkligen det som stod i kortet: Endast till garner i Stockholm! I november åker jag till Stockholm för att hälsa på S och N och då ska jag kika runt på garnaffärer. Nån som har tips om nån garnaffär och vilken gata den ligger på? Det var nån som fråga när jag hade inläggget om att göra färdigt en massa saker om jag hade nån begränsning på garn, Ja det har jag. Jag får inte köpa mer än jag stickar upp. Just nu ligger jag 10 nystan plus så jag kan handla en del i Stockholm!

8 kommentarer:

Rosenvante sa...

GRATTIS! i efterskott får man väl säga då. Smart present. När jag gick och letade garnaffärer i våras hittade jag några stycken. Jag började på Östra Långgatan och där finns massor av härliga små butiker som jag missat förr (inte bara garn alltså) sen fortsatte jag ner över Västra Långgatan och har för mig att det fanns nån där också. När man går den sträckan får man uppleva många fina små butiker också. Men någon speciell vet jag inte. På en del bloggar skriver man ju om Marias garn. Kanske nån som vet var den ligger, den verkar väldigt poppis i alla fall.

Sunna sa...

Stort grattis och vilken toppenpresent

Mia sa...

Man får gratulera då, lite i efterkant :) Garnlager kan man alltid få stickat upp, bara man lever länge nog, så 10 plus, vad är det? Det är bara att tryggt utöka med mera garn.

Call design sa...

Ett stort Grattis i efterskott!

Anonym sa...

Det heter Österlånggatan respektive Västerlånggatan och ligger i Gamla Stan, finns mest på Österlånggatan vad jag vet. Marias Garn ligger på St Paulsgatan nära Mariatorget, där finns mycket fint. Sen finns Garnverket på Hantverkargatan, det ska vara bra men jag har själv inte varit dit. Hoppas du får en trevlig Stockholmsvistelse! /Nette

Mia stickar sa...

Tack för tipsen om garnaffärer!

Eva sa...

GRATTIS i efterskott! och vilken bra present....kan väl inte bli bättre!

Mia stickar sa...

Å tack för gratulationerna!