torsdag 8 oktober 2009

Tävling och åter ute på nätet!

Mia Bengtsson har en utlottning där man kan vinna hennes amigurumibok och lite hemliga saker till amigurumitillverkning! Jag har redan boken som är jättefin men det skulle inte vara fel att vinna en, vilken julklapp!
Jag har bytt internetleverantör och blev utan internet ett antal dagar. Så beroende man är! Jag har iallafall stickat vidare och snart är min luddiga sak klar! Bilder kommer! Ska på syjunta ikväll så då blir det sticka av. Dagen idag ägnas åt köttsoppskokning och städning.
Sen så har jag dotter A på väg hem! Ska bli så kul!
Min besöksräknare har hunnit passera 10.000 medan jag varit utan internet, det kommer snart ett firande!

6 kommentarer:

Mia sa...

Amugurumi visste jag inte existerade tills tidigare i sommar när jag kom på att man hittar massa fint runt om i bloggvärlden och inte bara trädgårdar. Blir faktisk väldig imponerad av vad man kan virka. Inser ju nu hur många trender jag har missat sen jag slutade abonera på Allas i mitten av nittiotalet. Slut på det nu för nu har jag förstått att man kan hitta mycket här på nätet, jag hade numera fått fullkomlig panik om jag inte kom in på nätet, uxch vilken tanke..måste ju ivarje fall vara kul att upptäcka att du passerat 10 000 när du först kom tillbaka :)

Rosenvante sa...

Tack för tipset, jag ska prova lyckan.

Linda sa...

Jag har inte en aning om vad Amugurumi är (eller hur det stavas) men är helt klart intresserad av allt som är nytt och outforskat. Ska göra ett försök att vinna!!

Anonym sa...

Får väl säga välkommen tillbaks till oss då. Tyckte väl jag saknade någon i min nya bekantskapskrets som härligt nog växer lite för varje månad. 10000-tävling vore ju kul. Grattis förresten!

Anonym sa...

Får väl säga välkommen tillbaks till oss då. Tyckte väl jag saknade någon i min nya bekantskapskrets som härligt nog växer lite för varje månad. 10000-tävling vore ju kul. Grattis förresten!

Mia stickar sa...

Visst Linda måste du prova, kika in på Mias hemsida får du se lite figurer!
Och Mormors bod, det värmde att du hade saknat mig!