onsdag 21 oktober 2009

Fortsätter göra klart mina alster!

Så var man ren och lite loj. Man blir det av vattengympa i 32 gradigt vatten. Både ren och loj. Härligt är det!
Nu har jag gjort de här sockarna klar, jag som inte skulle sticka fler på ett tag... (Men det är faktiskt riktigt kallt här nu så de behövs!) Stickade i Järebos mellanraggi. Ett nystan räcker för ett par 39. Ganska välutnyttjat nystan! Det blir mindre och mindre saker jag har på stickorna och mindre trådändar att fästa, jag jobbar på!
Vad arg jag blir när det inte går komentera på nån blogg. Idag var det Bizens blogg. Skulle säga att hon hade gjort så fin väska, sådär höstläcker men....... okay tänkte jag, jag provar att lägga komentaren som anonym och voala det gick men jag skrev ju inte vem komentaren var ifrån så då prova jag igen men inte gick det. Morr! Så Bizen, den anonyma komentaren var från mig!

7 kommentarer:

Rosenvante sa...

Så perfekt att ett nystan räcker. Det är så förargligt när det saknas den där lilla, lilla biten.
Det är väl bra att sticka strumpor, jag gör ju tvärtom, stickar bara vantar just nu. Men ikväll ska jag nog börja på ett par strumpor tror jag. Om jag orkar osv.....ja, du vet jag och strumpor.

Mia sa...

Men sockor kommer gott med i kylan, så det är ju bra att ha ett par ( många par..). Just nu har jag blivit biten av mössor, jag stickar mässor för glatta livet, i fjol var det tovade vantar, året före det sockor.. Det fina med allt är att man blir fort färdig, och kan halvsova framför TV,n.
Det går verkligen bra an att irritera sig i datavärlden, tro mig, du är inte ensam ;)

Linda sa...

Jag kämpar också på med mina många påbörjade stickningar...skam den som ger sig!

BiZen sa...

Hej!
Tack för din kommentar om min väska!Roligt när någon tycker till!
Jag är inne i både vant- och sockstickning just nu, kul med småprojekt som snabbt blir klara.
Har också ofta problem att få in kommentarer på bloggarna, brukar ofta få trycka på publiceraknappen tre gånger innan det fastnar. Sticka lugnt och ha det gott! //Kram BiZen

Monica Hansen sa...

Så duktig du är som gympar:)

Anonym sa...

Du kan ibland vara tvungen att klicka på "publicera din kommentar" flera gånger. Tills det står att din kommentar kommer publiceras.
//Svärsonen i storstan

Mia stickar sa...

När jag skrivit komentaren och trycker på publicera försvinner den från rutan man skriver i men dyker inte upp bland komentarerna! Illa!