torsdag 15 oktober 2009

Datorhealing!


På bilden är det Dottern S hund, hon och hussen har redan anlänt och imorgon kommer S, vi längtar Alfa och jag! Så i helgen får jag ha dem alla här hemma!
Nu ska min dator få åka på healing, kommer nog igen imorgonkväll. Hade tänkt lägga upp mitt ettårsfirande imorgon men det får anstå till på lördag! Så då kommer det något!
Är det nån fler än jag som har problem att lämna komentarer? Det är vissa bloggar jag inte kan komentera på bla Fröken Elsas virkblogg (om du läser det här skulle jag bara säga att du gör helt fantastiska möss för att inte tala om skorna till de små liven!)

5 kommentarer:

Rosenvante sa...

Gullig bild på vovven. Förstår att ni längtar båda två.
Nej jag har inte haft några problem den sista tiden med att kommentera. Men iblan ligger bloggarna nog på olika servrar (tror jag) och då kanske de håller på med just den servern, eller nått.
Titta in till mig och hämta...

Mia sa...

Tänk så skönt att vara samlade, hela familjen. Det händer jag har samma problem och det är som om publiserte inlägg dyker upp någon dag i eftersläp, för plötsligt ser man inlägg som man inte kan fatta och begripa man inte sett..men nu har jag ju ett liv vid sidan av bloggen så det är väl helst det ;) Ha en dunderfin helg nu.

Monica Hansen sa...

Vilken go hundbild:)

Samtal från min trädgård sa...

Vacker hund som väntar!

Sunna sa...

Vilken underbar hundbild, hoppas datorn kommer hem som ny