söndag 15 mars 2009

Vårtecken


Det är så kul att få se vårtecken på bloggarna. Då inser man hur stora skillnaderna är i vårt avlånga land och man funderar också på varför man bor här! Har sett en del bilder på spirande snödroppar i rabatterna så igår tog jag en bild på min "söderrabatt" som är den det spirar först i. I hörnet vid knuten kan man ana stenfoten som är ganska hög och nån stans där under finns krokus och snödroppar!
Jag har skrivit in mig för en inbjudan till Ravelry och jag har väntat och väntat, det stod 4 dagar, och jag har väntat så nu efter som det känns två veckors väntan kollade jag och då stog det att jag skulle få inbjudan idag! Spännande!

7 kommentarer:

fale artut sa...

Det ser ut som riktig VÅR, först ska man ju göra färdigt vintern!
Tur att någon fler än jag har så Vitt Och Så Fint Överallt!!!!

Astrids handarbeten sa...

Vi har också snö kvar, men inte lika mycket som du. Jag kan se marken på sina håll. Och i april brukar det komma en omgång snö till. :(

Tant Kofta sa...

Nog bor vi i ett avlångt land.
hej fr. Koftan

kristina sa...

Idag är det verkligen vår i min trädgård! Kolla min blogg.

Rosenvante sa...

Oj vilken skillnad det är mellan oss. Här är det total barmark och solen har lyst över mig hela dagen. Vårlökarna är på väg och fåglarna kvittrar som bara den hela tiden. Men var lugn vi kommer minsann att få bakslag ett par gånger till innan våren är här för gott.

Samtal från min trädgård sa...

Här är det bart på vägarna, men inte annars, så jag längtar till att jag får se gräset.

Karin sa...

usch ja för vintern. Vi väntar även på lite vårtecken här i Stockholm..