torsdag 5 mars 2009

Färdiga halvvantar!

Nu har jag bilder på S långa halvvantar med ett flätmönster ur boken Vikingamönster i stickat.
När jag stickade dem märktes det tydligt att jag behöver nya glasögon. Sticka flätor i svart.... det märks att jag inte är 23 längre....... Trodde aldrig att jag skulle bli så gammal att jag skulle behöva både glasögon och bra ljus för att se! :) Men tack och lov finns ju glasögon och sen har jag en bra arbetslampa vid soffan. Men tyvärr är ju inte glasögon så billiga! Men de är guld värda! S blev då nöjd över dem!

6 kommentarer:

Astrids handarbeten sa...

Wow..jättesnygga.
Glasögon ja..det är svårt att erkänna för sig själv att man behöver dem. Det där med att känna sig som 25 spricker liksom.

Karin sa...

Det är supersnygga. Precis i min smak.

fale artut sa...

Det är ruskigt svårt med svart, lika eländigt om man ska brodera.det finns många lampor i broderitidningar, undrar om detkan funka. Glasögon inkräktar ju på garn- och fiberkontot..... det gör en lampa också men det låter mycket bättre!

Signe sa...

Vad läckra de blev! Vad har du anvät för garn?

Rosenvante sa...

De blev jättesnygga. Glasögon och lampa är ett måste nu förtiden. Visst är det svårt att erkänna att man MÅSTE ha dem. Ett tag tog jag av mig mina vanliga glasögon när jag kom hem och sen satte jag på mig billiga läsglasögon när jag handarbetade men det fungerar inte längre, eftersom jag inte kan läsa texten på tv då.

Mia stickar sa...

Garnet i vantarna är Bambino ull.
Jag har progresiva glas så att jag både kan sticka och se tv. De är helt underbara! Men de kostar....vill inte ens tänka på hur många garnnystan de kostar....