tisdag 10 mars 2009

För lite garn!

Jag har nu stickat upp första nystanet och oj så lite långt jag kom! Jag som alltid köper mycke garn så att det ska säkert räcka slog till med tre nystan, det är ju bara en smal sjal tänkte jag men det var bara att inse, tre nystan var förlite. Jag ringde garnaffären och ja, de hade kvar i samma färgbad så de har lagt av ett nystan till mig. Så nu kan jag sticka vidare. Jag provade att blöta och spänna ut för att se om det skulle gå att få nån fason på den, har aldrig använt mig av den kvaliten förut och det är lite "slidrigt" men det gick att få fason på det och nu syns också mönstret.
Ja det är ju också invigningsstickningen med min Symfoniwood-stickor och de är underbara att sticka med!

8 kommentarer:

fale artut sa...

Vilken TUR att det fanns mera garn!
Det blir nog väldigt fint, du är duktig du!

Samtal från min trädgård sa...

Du hade tur. Jag ska i dag in till en garnaffär och kolla om de har fått mera garn hem till mitt regnbågssjal, så det kan bli färdigt.

Astrids handarbeten sa...

Vilket fint mönster.
Vilken tur att de hade mer garn från samma färgbad.
(Tack för snäll kommentar :) )

Tant Kofta sa...

Det blir fint!

Rosenvante sa...

Vilken fin sjal du gör och vilken tur du hade att de hade mer garn med samma färgbad hemma. Skönt att man hamnar på den rätta sidan ibland och kan glida på bananskalet i stället för att bara klättra i motvind

Mia stickar sa...

Tack för alla snälla kommentarer! Ibland ska man ha tur..... Jag som alltid köper garn i överkant så att det säkert ska räcka!

Emma sa...

Tack för kommentaren om koftan! Rekommenderar varmt att sticka den!

Vad fin sjalen blir och härlig färg. Och Symphonie Wood, man kan ju inte annat än att bli kär i dem... :)

Metta sa...

Sjalen kommer att bli jätefin. Trist när garnet inte räcker, men vilken tur du hade som fick tag på mer garn i samma färgbad.

Ha en skön helg.