söndag 22 mars 2009

Härlig helg!


Helgen den har varit precis så som en helg ska vara!Solen har lyst och mina bägge döttrar och deras pojkvänner har varit här. Vi har firat A:s N och mannen som fyller år nästa helg men S far ju till Sundsvall på onsdag så vi passade på när vi kunde samlas allihopen. God mat på lördagkväll och Rosenvantes underbara kladdkaka. Den blev poppis även här! På bilden syns N med Åremössan jag stickade. Jag har en tumme kvar på ena lovikavanten som jag också stickar åt honom. Garnet kom så sent som jag hade beställt, så det kan bli.....
Sen så har jag och A suttitt ute på gården i varsin badenbaden-stol och stickat. Ja, A har börjat sticka, det återkommer jag till. Vädret har varit helt gudomligt. Med täckjackor och pulsvärmare gick det! Vi har tyvärr ingen altan med lähörna så det blir gården som gäller!

5 kommentarer:

Karin sa...

snygg mössa! vilket garn? kan tänka mif att min man vill ha en liknande.

Rosenvante sa...

Vilket stickeri, jag trodde den var köpt. Finstickeri verkligen. Synd ang vantarna men han blir väl gland när de levereras. Härligt att ni kunde sitta ute och mysa i solen.

Mia stickar sa...

Ska erkänna, det är äkta syntetgarn. Har aldrig stickat en åremössa och hade inget mönster så jag visste inte om det skulle bli bra. Den är stickad i ett restgarn jag hade på stickor 4.

Samtal från min trädgård sa...

Fin mössa och va härligt att kunna sitta ute och sticka, väntar på det här hos mig.

Emma sa...

Tack för berömmet! :) Jag är verkligen nöjd med Laminarian.

Och så fin mössan blev! Den sitter verkligen som en smäck!