lördag 3 juli 2010

Tack!

Tack för alla snälla goa kommentarer! Jag tror inte Molly led, kroppen blev lite ostyrig men go och glad in i det sista, viftade på svansen och ville bli kliad! Hon höll på att ha en hel del problem med sina leder så det var nog bäst som skedde. Hon springer nog runt med Alfa och busar nu som i sin glans dagar!

Är det nån som vet vart man kan få tag på dessa böcker?

De är lånade från biblioteket men skulle vilja ha egna! Vännen A var här igår och vi tittade på stickmönster, tekniker och strukturer. Alla tips mottages tacksamt!

5 kommentarer:

Rosenvante sa...

Har du kollat på tradera, under böcker, handarbete och stickning. Tycker jag sett den gröna boken där nån gång.

Timeout sa...

Den gröna boken köpte jag i bokhandeln för några år sedan. Måste väl finnas fortfarande?

Fiff sa...

Här finns båda böckerna att köpa: http://www.slojdmagasinet.nu/forsaljning_bok_stickning.htm + mycket annat kul. Men skynda innan de säljs! Fast håll i så fall koll på slöjdmagasinet framöver, för där dyker det upp mycket handarbetsböcker. Lycka till! Nu ska vi åka o kolla på ett nytt litet liv...

Filimarans Funderingar sa...

jag har varit dålig på att blogga och läsa inlägg då fick jag se att din molly fick en propp så hon avlida. Jag vet precis hur det känns att mista sina kära hund.Vår kära milou dog nu i maj och det känns svårt fortfarade det är många gånger vi ropar milou istället för vår nya hunds namn sigyn ( sigge)

Helena sa...

Stackars Molly som blev sjuk, men kanske hon slapp lida. Hon hade det säkert bra hos er, och har lämnat många goda minnen. Det är synd att vi i Norge inte kan handla på Tradera, men jag köpte ju min Sverigedräkt på svenska Blocket. Men det är klart att då måste jag åka över gränsen för att hämta den. Trevlig lördagkväll, och tack för hälsningar.