tisdag 27 juli 2010

Mitt nya liv!

JAg har ett knä som spökar så jag klarar inte mer än nån halvtimmes promenad igången. I våras började jag så hurtigt cykla men så kom ju Pompe och en valp går inte cykla med så då hamnade cykeln på sidan. Men min kondition är usel så nu har jag börjat cykla igen! Om jag lägger ut en bild på bloggen varje dag från min cykeltur får jag ju lite krav på mig att forsätta! Den här bilden tog jag häromdagen! Tyckte höet såg så läckert ut, som ormar som försvinner över kullen!

Den här bilden är från gårdagens cykeltur. Dock är det en ganska trafikerad väg så det frestar inte därför att smaka!

Nu har jag stickat första mönsterstickade vanten klar (utom tummen) och jag kan säga att jag har stickat snyggare saker! Oj så ojämnt det blir för mig men övning ska väl ge färdighet!

10 kommentarer:

Margita sa...

Den blev fin tyckte jag lägg en våt handduk över och låt den torka så försvinner ojämnheterna.

carro sa...

Vanten ser jättefin ut, inga ojämnheter som syns på kort iaf =)
Nu när jag blir barnfri & ledig 2 dagar så ska jag testa att spinna eget garn, det blir kul att se om det blir nåt öht =P

Eva sa...

inte ser jag några ogämnheter !
Skulle oxå behöva anv cykeln lite mera....
Ja visst har vi ett vackert grannland!

Helena sa...

Cykla har jag inte gjort på mer än 10 år. Kanske man ska damma av cykeln och börja igen. Vilken fin vante, fint mönster.

Paradiset Kaos sa...

Jag har också hört att övning ger färdighet :-)
Så det är bara att fortsätta öva

ÄNGLASTINA sa...

Det var en bra ide med fotobevis. Jag kan riktigt känna doften av det slagna höet, oj vad jag saknar landet.Tycker oxå vanten blev bra, brukar bli bättre om man tvättar opp dom och sträcker till dom.

Timeout sa...

Heja! vad duktig du är!

Fiff sa...

Smart att ha det lilla "kravet" på dig själv! Det är härligt att cykla, särskilt om man inte har gjort det på ett tag. Frihetskänsla! Vanten ser jättefin ut tycker jag...

Hoffmans Design sa...

Kämpa på det kommer att gå bra. Jag håller tummarna.
Ursnygg vante du har stickat jag får säga att du har gjort den kanon fin.
kram Antonija

Mia sa...

Dum fråga, men vad är det för bär? Hjorton? men dom är väl gulare.. ( hörs det att jag aldrig varit norr om dalälven, hm, hm..)
Vanten ser fin ut, du skulle ha sett mina första försök på mönster, det drog ihop sig ordentligt. Det är inte länge tills du har det i fingrarna och du kommer att bli helnöjd. Har inte helt börjat tänka vantar ännu, drömmer om värme och stickar en kofta i stället, till nästa år kanske..
Cyklar du förbi så stick inom :)