onsdag 30 december 2009

Visst är jag fast!

Ja nu har även jag hamnat där. I sjalträsket! Visst har jag en ny på gång. Denna gång till mig själv, en inte så stor en. Garnet är Kid mohair, både det och mönstret inhandlat på Marias garn i Stockholm. Och tack för alla fina kommentarer om min förra sjal!
Nu har vi vinter här med mycke snö och kyla. Imorse visade termometern minus 19. Fåglarna mumsar frö allt vad de hinner. De fåglar som inte ryms runt de två fågelborden letar frö på backen. Kortet taget genom vårt köksfönster. Mannen har hängt upp ett "julbord" åt dem. Det är en låg grön plastlåda som han lagt isterbitar i och hängt upp i ett träd. Gissa om det är populärt!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Nu har jag uppdaterat mig på din blogg. Uj, vilket fint arbete den stora sjalen var. Väntar med spänning, för att få se den nya färdig. Bor i Sörmland och dagen startade med -18,4 grader.

Ett Gott Nytt År önskar jag dig och de dina.

AmM

Call design sa...

Oj, vad jag känner mig skydlig till ditt medlemskap i bloggträsket, men visst är det underbart att vara där?

Kommer bli så fin sjalen!
Kramar

Mia sa...

Men sjalar är ju absolut ett måste nu när det är så här kallt. Travar runt med yllepolokragar, tovade vantar och raggsockor, och inte minst sjalar, virade runt huvudet och öron.. Dessutom så blir ju dina sjalar vackra, vilket tunt garn du har gått löst på igen :)

Karin Bergh sa...

Jag har också hamnat i sjal och halsduks träsket..men de är ju så användbara..Din är supersnygg.

Rosenvante sa...

Visst är det kul med sjalar. Ett tag gjorde jag inget annat. (innan jag började blogga och upptäckte allt annat)
Så härlig bild på småfåglarna. Blir så glad när jag ser dem. Här är det bara koltrast man ser tycker jag, fast de är ju fina de också.

AnJa sa...

Jag ser att domherren kommit fram hos er också. Jag såg den första i förrgår. Antar att det vräker ner utanför ditt fönster idag med. Önskar dig en trevlig nyårsafton och ett gott nytt år!!