söndag 27 december 2009

Åter till vardagen!

Så var julen slut och man är åter till vardagen fast det ju är söndag. Här vräker snön ner! S och N har tagit bilen och åkt hemmåt mot Stockholm. Man kan ana deras bil under snön, så såg det ut innan dom började skotta.
Träden är full med snö och det bara fortsätter att snöa. När mannen sopade trappen imorse flög det upp fåglar som satt och kurade där och gömde sig undan snön.
Där syns vår översnöade skogstraktor. A åker också vidare idag men henne får jag träffa nästa helg innan hon åker tillbaka till Norge. Det har varit en härlig jul då jag fått ha dem hemma allihopen! God fortsättning till er alla!

5 kommentarer:

Sunna sa...

Men jag kan tycka att det är lite skönt med mellandagarna, lugnet lägger sig, jag har sovit middag tom. ha en fortsatt trevlig jul

Rosenvante sa...

Jisses så mycket snö ni har. Hoppas resan ner till Stockholm går bra för dem och att väglaget inte är för besvärligt.

fale artut sa...

Ja, det är ett evigt snöande, och Kallt! Brr!Så roligt att du har haft en bra jul!

Mia sa...

Massa snö du har fått!! Jag tänker att lite av all julmat blir borta när man ska skotta allt det. Vi har nog fått vår beskärda del här också, men är det vinter så är det, och den trimmen behöver i varje fall jag ;) Ska bli riktig skönt med några 'vanliga' dagar fram till nyåret.. Njut mellandagarna nu :)

lil sa...

Där jag själv bor finns ingen snö, så jag tycker det ser mysigt ut. Jag har dock bott i snörika trakter, och vet hur mycket jobb det kan vara. Ha en god fortsättning!