tisdag 22 december 2009

Dagens tomtespan! Men vad är detta.....

Gav mig ut på tomtespan nu efter jobbet i skymmningen, tänkte att då kanske tomtarna är ute. Och visst fick jag se tomtar.... eller är det tomtar? Jag hade mitt superobjektiv med så jag fick bra närbilder trots avståndet och tittar man närmare.... är detta tomtar? Tycker det ser ut som en utklädd björn!
Och detta, hornen sticker fram under tomteluvan...... en älg! Är det brist på tomtar? Lejer tomten in via bemanningsföretag? Men det spelar kanske ingen roll. Jag tycker papperet som älgen läser på ser ut som min önskelista som jag skickade till tomten! Och jag har försökt vara snäll!

5 kommentarer:

Mia sa...

Vilken tur du har att listan kom fram, de bådar gott för julafton. Om sen Rudolf måtte steppa in som vikar gör ju inget, jag har alltid hërt att alla snälla barn får, så den 24.e är i varje fall jag ingen rackarunge längre ;)
Jag sticker till Sverige över julhelgen och får äta mammas Janson's..
God Jul Mia!

heidi sa...

där är han ju:)

vilken tur du har haft som har sett honom ute så många gånger:)

Astrid sa...

Fniss, vilken gullig utklädd björn, eller vad det nu är. En ren kanske? Jag tror att det är min önskelista han har...faktiskt.

Sunna sa...

Hörde hemifrån att tomten varit hos mig en sväng, gud så spännande, ha en skön julhelg

Metta sa...

Var också på tomtespan häromkvällen och fick se en liten tomtenisse som klättrat upp i det snöklädda buskaget. Fick en bild av honom som kommer att hamna på min blogg.

Önskar dig och din familj en riktigt skön julhelg!