tisdag 8 december 2009

Det töar!

Nu töar det, den lilla snö vi har verkar försvinna! Jag vill ha snö, behövs inga mängder men det är så mörkt ute när ingen snö finns! Får försöka mig på snödansen, nån som kan stegen och kan lära mig?
Nu har jag iallafall hittat garn till vantarna med flätor på. Det är Järebos Fantasi, mjukt mjukt! Gillar garn som är melerat i samma nyans! Var till Umeå och shoppadebland annat garn i fredags. Jag som försöker minska ner på garnförrådet! Men det är garn till planerade projekt s¨de kommer att gå åt! Skuggan på bilden beror på kameran, inte på fotografen väl......

5 kommentarer:

Call design sa...

tycker också om melerade garn i gråskalan. kommer bli så fint!

Rosenvante sa...

Det garnet var fint melerat.
Önskar just nu att jag kunde snödansen också, för här började det just regna när vi var på väg hem på kvällspromenaden. Det är så mörkt, skitigt och ruggigt. Svårt att få julstämning i det här vädret.

Mia sa...

Just nu tilltalar mig det melerade garnet mer än någonsin, har det gått in i mode som också får mig till att falla för det. Ditt gråa var väldigt behagligt tycker jag. Snön regnar bort här också, har väl fortfarande en decimeter, men slaps i gångarna..det ska bli kallare säger dom, hoppas inte allt försvunnit för den tid..

fale artut sa...

Gråmelerat är väldigt fint! Jag såg en bild på gamla döda träd, ljusgrå, som sträckte sig mot en knallblå himmel......Grått är tidlöst och passar till allt!

Sunna sa...

så härligt garn det ser ut som, de kommer bli så fina