onsdag 17 juni 2009

Regn regn regn

Norge, detta fantastiskt vackra land visade sig inte från sin bästa sida utan när vi kom dit började det regna. Och det regande och regnade så efter tre dagar och ingen ljusning i sikte vände vi hemmåt. När det är kallt (6-7 grader) blåser och regnar går det inte vara ute. Det var aldrig nåt längre uppehåll och enda stunderna vi såg solen var just när vi kom till Norge och en liten strimma blå himmel morgonen vi bestämde att vända hem. Lite hopp fick man då men det bara fortsatte att regna. När vi kom mot svenska gränsen övergick det i snöblandat regn. Men jag fick en ide, Monica Hansen brukar ju fota från bilen när hon åker på sina utflykter så jag tänkte, jag provar och det blev inte så tokiga bilder! Och det är nästan de enda bilder som finns eftersom vi aldrig just var ute ur bilen eller husvagn. Jag ska visa mer bilder framöver.
Mycke tid till att sticka blev det men virrhönan jag hade ju bara ett extranystan till Koftankoftan så jag stickade tills det tog slut. Tur nog hade jag fler projekt med mig! Jag hann virka fodralet till min nya kamera färdigt! Det beiga garnet är rester från mitt sommarlinne (visst måste man ha ett kamerafodral som matchar kläderna?) och sen lite svart. Mönstret på gamarna hittade jag i mönsterarkivet, där är de på en väska.

5 kommentarer:

Monica Hansen sa...

Jättekul! Hoppas ni får en fin midsommar:)

fale artut sa...

Regnet i Norge är väldigt blött, sån osis för er!
Välkommen hem och det var ett trevligt fodral, stilfullt!

Rosenvante sa...

Jag visste att jag glömde något när jag önskade er en solig resa. Trollspöt var ju inte laddat, förlåt, förlåt. Hoppas ni hade det mysigt med varandra och njöt ändå av ledig tid. Trist när det regnar så där hela tiden allt blir ju så mycket tristare och man får inte se allt det där man ville. Hoppas ni får en någorlunda midsommar nu i stället.

Mia stickar sa...

Tack snälla Rosenvante för tanken med trollspöt!

Astrid sa...

Så tråkigt när regnet förstör så där.
Jag gillar inte gamar i vanliga fall men dina tycker jag väldigt mycket om =)