torsdag 25 juni 2009

Datahaveri!

Min dator havererade straxs efter mitt förra blogginlägg. Därav min tystnad! Den är på rep nu och jag hoppas att jag får tillbaka den snart och är ute på nätet igen. Just nu är jag på en hastig visit hos min ena dotter i Umeå. Så trist det är att vara utan internet och inte kunna kolla bloggarna! Har ju missat en hel del! Fått en utmärkelse av Ilkka som jag får ta när jag fått igen min egen dator och bilderna från Rosenvantens bröllop! Det är det lilla jag hunnit med hitintills får se hur mycke jag hinner surfa runt.
Men jag stickar vidare! Här ett par jägarsockar jag stickade i Norge till N som skötte lagårn åt oss! Han ville inte ha nån ersättning, sa att han redan var så bortskämd men ett par sockar kunde han inte tacka nej till! Sen så har jag hunnit en bit ner på livet på tantkoftakoftan. Det går inte så fort med tunt garn! Har ingen bild med mig så det kommer sen.
Jag hopppas att jag snart är ute på nätet igen!

2 kommentarer:

Astrid sa...

Tack!
Ja, datorerna lever ett eget liv känns det som.
De och bilarna ska bara funka. Man är ju beroende av dem =)
(Jag trodde du hade åkt på semester igen nu när vädret är bättre)

Rosenvante sa...

TACK, Du är för gullig. Tur han tog emot strumpor i alla fall. För visst vill man ge något för besväret när de ställer upp.
Hoppas det ordnar sig med datorn så du kan visa koftan och annat du gjort. Ha det bra så länge