måndag 1 juni 2009

Min hemliga vän!

Så har mitt sista paket från den hemliga vännen kommit! Det är Carina med Korvmuddens blogg. Detta paket innehöll två nystan bambugarn (mjuka klappgarner!) , två härvor linnegarn i turkos med mönster till en sjal, en påse med ett par säkerhetsögon, en sudokobok, en naglefil, en talbok på mp3-fil av Anna Jansson. Det har varit en otroligt spännande tid att vara hennes hemliga vän, paketen har gett mig sån inspiration och sån glädje! I första paketet kom bommulsgarn och en clover-virknål som verkligen fick mig att börja gilla virkning igen och virka amigurumis. Sedan var där en sticktidning som inspirerade min dotter A att börja sticka! Paket nummer två lärde mig att sticka sockar med magic loop. Det inehöll både garn, rundsticka, mönster och beskrivning på magic loop. De färdiga sockarna syns lite längre ner på bloggen.
Nu har jag börjat räkna ner till semestern. Två lediga dagar och fyra arbetspass kvar! Jag kan se mig själv sitta i husvagnen, filandes naglarna, lösa sudoko, virka en amigurumi att testa säkerhetsögonen på, lyssna på Anna Janson i min mobil.......... mmmm åsså ska jag njuta av jordgubbarna och grädden du skickade i tanken! Vilken tur jag hade som fick vara din hemliga vän! Ett jättetack för allt!

4 kommentarer:

Rosenvante sa...

Jisses vilken härlig och gullig hemlig vän du fick. Inte dåligt vad hon skämt bort dig. Hoppas du får fint väder på semestern när du nu ska ut med husvagn, om inte har du ju fått backup grejer att pyssla med.

Astrid sa...

Hon har fattat precis vad du uppskattar. Vilken fin vän.
Blir lite avis när jag ser alltihopa.
Jag också önskar dig en fin semester med mycket sol och avkoppling (och stickning)

Annika sa...

Härligt! Vilken fantastiskt fantasifull vän du har!! Tror ja det, att det är spännande att få såna paket!! KUL!!

Önskar dig en härlig dag i solen!
Kram Annika

Korvmudden sa...

Jag är så glad att du har uppskattat paketen för jag har haft så roligt då jag plockat ihop dom åt dig. Hoppas du får en riktigt skön och lång sommar nu. Kram/ Carina