torsdag 11 juni 2009

Det man inte har i huvudet

Det man inte har i huvudet frå man ha i benen sägs det och det stämmer på mig. Därför har jag mycke i benen. Och i går fick jag ändra ordspråket lite till: Det man inte har i huvudet får man frogga! Jag hjälpte en att räkna igår och upptäckte då att jag tagit 10cm för framstycket och sen delat det på två, man har ju två framstycken....... Riktigt så liten fram är jag inte! Så det blev att frogga. Tur jag inte hunnit längre innan jag upptäckte det! Men nu har jag räknat igen och lagt upp så jag är på gång.
Men idag är dagen PH. Packa husvagn. Imorgon drar jag, mannen, några talböcker, en massa stickningar, ett antal korsord och massor med mat till Norge! En vekca sådär ska vi va borta. Vi hoppas på bättre väder än detta regnande men vi har ju ialla fall tak över huvudet med oss. Men allt blir så mycke vackrare om solen skiner och Norge är vackert. Hoppas vi alla får lite sol och värme nu!
Vi har en snäll och rar "svärson" som kommer hit och bor med hundarna och sköter lagårn åt oss. Han är guld värd vår N!

7 kommentarer:

Sunna sa...

Ha en alldeles underbar semester

fale artut sa...

Håller med ovanstående!

Fröken Elsa sa...

Lycka till med koftan och trevlig semester! :)

Astrid sa...

Ha det så gott.
Norge är vackert!

Call design sa...

Ha en helt underbar semester i grannlandet! Njut och bara få vara, visst är det underbart!

Rosenvante sa...

Må solen skina över er hela tiden så ni får en alldeles underbar semester. Njut nu av ledigheten och varandra.

Garnmoster sa...

Skönt med husvagn när man skall norröver. Själva kuskar vi omkring med tält och det kan ju bli lite småkyligt om det är kallt ute. Hoppas ni får det bra och att du får riktigt mycket gjort på koftan.