onsdag 17 juni 2009

Lyckligt lottad!

Det går så sakteliga frammåt med koftan. Jag stickar ju i ganska tunt garn. Jag har gjort som koftan sa och stickar lite på känn. Har gjort lite extra utökningar på vidden och dragit ner ärmutökningarna bara till var fjärde. Ska bli kul att se om jag får ihop det här! Gör jag inte det beror det på mig och inte förträffliga Koftan. Ångrar nu att jag inte satsade på grövre garn.
Här kommer en Norgevy. Jag är så lyckligt lottad som har två så fina flickor, för att inte tala om deras pojkkvänner! När vi åkte till Norge kom först N hit och skötte lagårn och sedan när det blev helg kom resten så då hjälptes de alla åt. De fixa lagårn, fixa gräsklipparen och klippte gräset....... Tyvärr havererade datorn helt. Den hade blivit konstigare och konstigare innan vi for. Kändes inge kul datorer är inte billiga. Men N som var kvar efter helgen som lagårdsskötare ringde sin bror som är dataproffs och han kom och fixa vår dator! Å vilken kille! Sen hörde jag nått om att han fått lov att hjälpa sin bror med lagårn, undra vad han tyckte om våra grisar?
Datorn fungerar nu men är lite konstig så om jag försvinner från etern ett tag är det nåt nytt datahaveri. Jag har också problem att lämna komentarer!
Ha nu en riktigt bra Midsommar allihop med mycke sol coh glädje. Själv är jag i festkommiten för byns firande och här är midsommarfirandet stort så jag vet vad jag gör. Sen kommer alla hem! Så kul!

7 kommentarer:

tant Maria sa...

Åh, den virkade kaninen nedan är jättefin!
Ha en trevlig midsommar!

Rosenvante sa...

Hoppas du får en underbar midsommar, så inte den regnar bort för dig också. Visst är det härligt när man kan få vara så där stolt över sina ungar och även deras partners. Skönt att du fått sådana som inte har tummen mitt i handen och som vågar hugga i. Njut nu av att få umgås med dem i helgen.

Astrid sa...

Vilken fin färg det är på koftan.
Ha en trevlig midsommar du också!!

Sunna sa...

Färgen på koftan gillar jag skarpt. härligt med duktiga ungar

Mia stickar sa...

Ha ha så dumt! Det måste ha blivit nåt med färgen för jag stickar två koftor. En som inte är uppifrån och ner som är precis sådär blå men denna kofta är svart! Tänkte inte på att den blev blå på kortet!

Metta sa...

Ja, du kan verkligen vara stolt över dina flickor och deras pojkvänner. Så härligt med duktiga ungdomar. Inte utan att jag blir litet avundsjuk, när man inte har några egna barn.

Önskar dig och din familj en trevlig midsommar!

Linda sa...

Fortsatt trevlig midsommar! Har gett dig en utmärkelse på min blogg. :)