måndag 6 februari 2012

Vilken överraskning!

Jag har fått lite nya arbetsuppgifter på jobbet, det är lite pirrigt och jag känner mig mest som en yr höna som irrar runt. Men idag hittade jag en presentpåse till mig när jag skulle gå hem. I påsen fanns ett väldigt fint skrivet brev om bland annat giraffens lugn och förmåga att överblicka savannen och devisen: Jag kan, det kommer att ordna sig!

Brevet var undertecknat Marika Leg. stödgiraff. Och i påsen fanns även Marika själv!

Marika är en väldigt fin giraff med så söta ögonfransar! Det finns även en lapp på ena bakbenet där det står Krumelurigt så jag förstår från vilket girafferi hon kommer! Ingen hade behövt en stödgiraff bättre än jag nu, det stärkte mig i mina nya uppgifter och jag kan blicka frammåt med lugn och tillförsikt och jag vet att Marika stödgiraff kommer att finnas med mig! Tack snälla Krumelurigt, presenten värmde långt in i hjärtat!

Dagens väderliksrapport! Efter en svinkall helg med -32 som kallast kom jag ut i morse och kylan är helt accepptabel, bara -18. När jag sen kom ut från jobbet i eftermiddag visade temometern -2,5 och snön vräker ner!

11 kommentarer:

Sunna sa...

vilken toppenfin present, vilken vän, grattis till de nya uppgifterna

Cecilia sa...

Åh, en sådan fantastiskt fin gåva! Då tror jag att givaren dessutom visste att du har precis de egenskaper som krävs och ville uppmärksamma dig på det! Hoppas du får kul med det nya!

Cecilia N sa...

Jag bidde nästan lite blöt i ögena där ...

Heja dig med dina nya arbetsuppgifter!

Rosenvante sa...

Det var det gulligast, mest omtänksamm gjort. Henne ska du vara rädd om, vilken kompis alltså.
Lycka nu till med de nya uppgifterna och självklart klarar du dem som en dans om inte annat nu när du fått giraffen till hjälp.

Sanne sa...

Vad skönt med vänner som vet vad man behöver och när!

Fiff sa...

Vilken fin giraff du fick! Visst är det såna saker som förgyller vardagen?

Mmatilda sa...

En sån stödgiraff skulle vem som helst behöva lite då och då i livet.

fale artut sa...

Så mysigt! Stödgiraff, mera sånt åt Folket! Lycka till med nya uppgifter!

nattugglan sa...

Vilken söt giraff..o vilken "stödkompis".. lycka till med jobbet..

Pysselfarmor sa...

Grattis till det nya och sicken söting du har fått.
En natt kan jag tänka mig att ligga ute vintertid, men då ska det inte vara svinkallt utan "lagom" vad det nu är ?!? Har sovit i iglon i Jukkasjärvi och jag har aldrig sovit så gott och känt mig så utvilad.

AnJa sa...

Läste det här igår men blev "iväglurad" till Krumelurigt och vidare till Giraf of Sweden och irrade sedan vidare i syberspace :-) Det kommer att funka galant i dina nya uppgifter! Och med en stödgiraff kan det ju bara gå ännu bättre!