torsdag 2 februari 2012

Nu är jag på G!

LänkOm ni undrar vad det här är så är det en Haruni utan mönster på mitten bara med de fantastiska bladen ytterst! Med hjälp av bilden på Vifflas blogg och mönstret som är på engelska. Engelska är inte min starka sida kan jag säga och jag flyr hellre än illa fäktar men nu bet jag i det sura äpplet och försökte traggla mig igenom och förstå hur jag skulle börja. Tack för länkarna till Viflas blogg! Anja undrade också vad det var för grönt garn jag provstickade med, det är ett garn jag köpte av en kvinna jag träffade på stickcafeet i Lövånger förra veckan! Och för er som inte var på stickcafeet kan jag berätta att det var en helt fantstisk kvinna där som heter Anja...... :)
Nu får vi se om det fortsätter att gå bra med stickningen och om garnet gör sig i den här sjalen!

8 kommentarer:

Kattis sa...

Det ser ut som ett vackert garn. :) KUL att komma igång!

Maritas Maskor sa...

Lycka till! Det kommer att bli snyggt i det där härliga gröna garnet!!

Anonym sa...

Lycka till med engelskan! Jag håller oxå på som bäst, fast med en något mindre sjal....

ÄNGLASTINA sa...

Så snyggt garn, jag gillar grönt och melerat.Har man bara kommit igenom ett mönster på engelska och dom olika termerna så går det lätt. Lycka till och det ska bli spännande att se sjalen.

Pysselfarmor sa...

den kommer att bli supersnygg!

ja huvvaligen så kallt det har kännts idag..men det är ju från +32 till - 14....stor mellanskillnad det! litet jetlaggad nu och ska nu snusa på kudden ;-))

de två tjejerna i mitten är mina barnbarn. de två på sidorna är systrar och är barn till sonens goda vänner som också var där dessa veckor.

AnJa sa...

Hahaha jaha var det mitt garn :-D Kände faktiskt inte igen det när det var stickat av. Det ser ju riktigt fint ut!

Rosenvante sa...

Jag fattar precis den där känslan för engelska mönster, jag känner precis likadant. Samlar på mig, tittar o njuter och fattar nada. Men jag ska nångång ge mig i kast också. Lycka till nu.

AnJa sa...

Den ser jättefin ut. Burrhurrvhälsningar från några mil norrut :-)