tisdag 21 februari 2012

Vilken kväll det ska bli!

Mössan har kommit fram så nu har de mössor men nya vantar är beställda så jag är inne på den första av fyra. Tur de går fort och inga tummar behövs ju!

Ikväll ska jag börja en kurs i tvåändsstickning! Här ute på landet långt från stan är ju inte utbudet så stort så jag tycker det känns jättelyxigt att få gå en kurs i det, en liten dröm går i uppfyllelse! Rapporter kommer!

5 kommentarer:

Pysselfarmor sa...

Skönt när de är små de små så att det går fort att sticka.....
men så kul med tvåändsstickningskurs! Du kommer att bli fast!

Otaliga projekt sa...

Ja, det är ju perfekt att man "slipper" sticka tummar. Det är ofta där jag tröttnar i alla fall.
Vad kul med kursen. Linda och jag har anmält oss till en i april. Det ska bli riktigt roligt. Jag gick en förmiddagskurs i tvåänds en gång men det var på tok för kort tid.

Rosenvante sa...

Ahhh, så kul. Det skulle jag också vilja lära mig. Men här finns ju inget sådant heller.
Tur de är snabba att göra de där små sakerna, men de växer ju hur fort som helst ju hela tiden så det är liksom ingen rast, du som då har två också, du får öka och försöka ligga lite före istället.
Hoppas du får en mysig kväll nu.

AnJa sa...

Det ska bli spännande att följa din tvåändsstickning! Jag kommer nog och tittar lite nästa gång ni har kurs om jag har möjlighet :-)

Anna sa...

Åh, jag vill också lära mig tvåändsstickning. Hade tänkt gå en sån kurs som EvaL8 (Tålamodspåsen) håller i Uppsala, men de har blivit inställda. För få anmälda antar jag. Så att det är i en stad är ingen garanti för att möjligheten finns.