lördag 4 februari 2012

En bit på väg....

Jag skulle bara göra början på sjalen och sedan sticka klart nåt annat innan jag fortsatte. Det är inte mycke kvar på filten nu men den glömde jag på jobbet, inte med vilja! Så då fick jag ju sitta och sticka på sjalen istället, varför är gräset grönare på andra sidan liksom nya stickningar är grönare än de gamla? Bilden gör inte färgerna rättvisa, gårdagens bild visar färgerna bättre. Den blir varm och mjuk och det tål nog för termometern visar -32. Det blir soffan, stickning och skidåkning idag, fast jag ska sticka på pippitröjorna och försöka låta sjalen vila lite!

Ha en trevlig helg allihop!

7 kommentarer:

Maritas Maskor sa...

Åh, den blir snygg den där!!
Garnet ser så härligt ut och haruni är så fint med bara slätstickat i mitten och sen bara kanten ytterst.
Och visst är det så att nåt annat jämt är roligare att sticka på :) Jag håller ju egentligen på med en likadan mössa som mamma fick till hennes väninna nu, men samtidigt kom jag liksom på att jag hade en röd snutt i Cascade kvar som kanske kunde räcka till en mössa till mig också till min nya täckjacka.... och gissa vilken jag stickar på nu....

:)

Pysselfarmor sa...

Den kommer att bli jättefiiiin! Ja tänk vad det är roligt att hålla på flera olika saker på "samma gång" ;-))
men för mig blir det i helgen bara lööööööööövet för hela slanten...men först en promenad i solskenet och vita skogen! Nog för att det var varmt och skönt i Thailand, men så skulle jag inte vilja bo. Tack och lov för våra olika årstider ändå!

Ha en underbar helg!

Rosenvante sa...

Förståndigt att sitta inne och njuta idag. Det där med att nya stickningar är roligare är inget ovanligt, man längtar alltid till det nya projektet, slutmontering är liksom inte lika kul.
Nu ska jag gå lunchpromenad med Ines, hoppas tempen inte är för låg nu så vi kan komma iväg en liten bil.

Bonsai-Anna sa...

Det blir spännande att se den sjalen utvecklas! Garnet ser jättefint ut. Här "inåt landet" stod termometern på närmare -37 imorse, jag inställde till och med min ume-resa (bonsaimöte) och det ska till nåt ganska radikalt för att det ska hända!

Tinas Garn sa...

Det blir bra med sjalen! Jag sitter oxå inne, för kallt ute....

Margita sa...

Jag hoppas att du menar skidåkning på TV.

Cecilia sa...

Sjalar är så trevliga i början när de växer så fint med varje varv!