tisdag 17 maj 2011

Hobbyrum?

Alla verkar göra iordning jättefina hobbyrum. Själv har jag inget men jag har ett rumsbord som alltid är belamrat med stickningar, garn och stickor! Men så igår när jag var till stan köpte jag en liten vagn på hjul med tre hyllor och la mina stickningar, sticknälsfodralen m.m. i.
Sen kan man styra in den mellan soffan och väggen när man inte stickar. En sorts hobbyrum kan det kanske kallas?

10 kommentarer:

Kristina sa...

Det tycker jag absolut att man kan! Fiffigt!

Maritas Maskor sa...

Det tycker jag var en galant idé!
själv har jag ju mina tre korgar runt "min" fotölj... Det är min hörna =)

BiZen sa...

Ett jättegulligt hobbyrum du har gjort till dig!
Här händer inte så mycket på stickfronten, tyvärr.
Håller på att tänka ihop ett projekt till det underbara garnet du skickade. Tack igen!
Kram! //BiZen

Susilull sa...

Även om man nu har hobbyrum som man kan fylla med garner - det är nog sällan man sitter där och stickar. Vardagsrummet med favoritsoffan/fotöljen lär alltid vara omringad av stickningar och garn! Så din lösning var smart, det är ju bra att snabbt kunna gömma undan alla sina alster ibland.

Fiff sa...

Det bästa är ju att ha ett hobbyrum som funkar hemma hos en själv :-) Din vagn ser smart ut! Det gäller att utnyttja utrymmena bra ;-)

AnJa sa...

Fast egentligen är ju hela ens bostad ett rum för ens hobby. Alltså ett hobbyrum :-) Tur jag har en snäll Gubbe som inte klagar över kardmaskinen i finrummet, garnfärgsförrådet i hallen, garnförrådet i ett rum på vinden.. + att jag har mest hela mitt hus som ett enda hobbyrum :-) Me like!!!

Rosenvante sa...

Så har jag också haft det, men jag köpte flera korgar och flera och flera, sen blev det kassar och ja, du förstår säkert hur det såg ut. Då blev min gubbe trött och köpte plastlådor och det blev flera plastlådor och nu får de inte plats. Så därför gör jag om ett rum hemma till bara mitt. Tyvärr får jag nog vänta 2 veckor innan möblerna kommer så det blir klart. Men alla varianter är väl bra bara man trivs eller hur.

ÄNGLASTINA sa...

Jättebra ide att kunna rulla undan vagnen. Jag har korgar o boxar men dom hamnar överallt. Det är alltid skönt att ha var sak på sin plats, och det är ju mycket lättare att hitta.

Pysselfarmor sa...

Absolut!
Och det hjälper inte att jag har ett sådant rum för jag sprider ut än här och än där - tur att Herrn i huset blir "skogstokig"
;-)

Pysselfarmor sa...

Nä nu skrev jag fel om Herrn i huset...stackarn...

han blir INTE "skogstokig" ska det vara och inget annat.
Det är en tålmodig man jag har!