tisdag 24 maj 2011

Äntligen ledig!

Efter en lång helg har jag äntligen en ledigdag! Tyvärr är vädret inte det bästa, det blåser hårda vindar. Har varit ute och tagit en dust med maskrosorna.
Det går sakta frammåt med mitt stickfodral. Får lägga på en rem så det är klart om en vecka när jag ska ut och resa så jag har någonstans att stoppa sticknålarna som ska med! Nedräkningen har börjat. Fyra arbetspass kvar!

7 kommentarer:

Bonsai-Anna sa...

Ja visst är det typiskt att det ska regna just när man ska ut och jobba i trädgården på sin lediga dag!

Fiff sa...

Ditt fodral ser ut att bli väldigt fint :-)

nattugglan sa...

Nu äntligen funkar kommentarerna..Va fint fodralet blir..o maskrosor talar alla om nu,, hihi.. ja de är väl fina så länge de inte är i gräsmattan..o där har jag dem ..men jag klipper ner dem o så kommer de opp igen..pust... ha det bra sen då du har det ledigt...

Sunna sa...

hmm stickfodral...*snusktankar*

Rosenvante sa...

När det är sådant väder kan man ju sitta inne med gott samvete och pyssla. Men har jag missat nått? Ska du ut o resa?

Cecilia sa...

Skönt med lite ledigt!
Jag är lite strängare med att arbeta färdigt på jobbet och vara kvällsledig, man måste få någon form av balans i tillvaron. Kontraster, typ!
Fint stickfodral!

Smalsjalen var det Rosenvante som stickade när jag såg den första gången. Det är ett Dropsmönster; sök på sjal och fabel så pluppar den fram Snabb och lätt att sticka, varm och "lättburen"!

Pysselfarmor sa...

Jag har planerat trädgårdsarbete efter jobbet nu i två dagar, men fy 17 så kallt det blåst och emellanåt har det kommit en skur. Så nu har jag värmt upp mig i stället med litet strykning av kläder...måste väl minska på den högen också ;-)
ahaaa du tar också ledigt nu till veckan så även jag
vart ska du?