måndag 10 januari 2011

Spinna spinna spinna

Det är svårt att sluta spinna det bara kliar i fingrarna.... merinon jag spinner nu är i tre nyanser så jag växlar lite emellan dem när jag spinner. Nu vet jag varför blogger vänder bilderna fel väg! De är fotade åt det hållet och manmåste vända de i ett bildprogram för att få dem rätt och jag ids inte!
Här ligger termometern på plus. Mannen sa häromdagen att vi inte haft plusgrader sen 4 november, det känns nästan som sommar ute! :)

9 kommentarer:

HandMade sa...

Fint det blir! Om du öppnar filen i Picture Manager och sen klickar Redigera så kan du vrida. Sen sparar du bilden under Arkiv. Så stannar den så.

ha en bra dag!

Helena sa...

Du är riktigt flitig, och härlig färg. Vi har faktiskt +1 grad idag, och halt.

mary-ann sa...

ljuvliga gröna toner :)
det är + här med...saknar kylan då jag vill ha snön kvar ett tag till...

Metta sa...

Så fint garn du spinner och den gröna färgen blir härlig med sina skiftningar.
I Norrköping har vi haft +4 idag men det är fortfarande jättehalt, trots att det är sandat på gatorna.
Så mycket man missar om man inte har tillgång till internet (eller som i mitt fall) inte öppnar datorn varje dag. Känns inte bra och märker att jag måste skärpa mig för att hänga med i bloggvärlden.
Ha en bra vecka!

eva sa...

snygg färg!

Mia sa...

Ja är det inte konstigt, det känns som sommar ute eller i varje fall vår.. Jag som är så svag för grönt tycker ju garnet ser verkligen helt fantastiskt ut och spinna = avkoppling :)

Rosenvante sa...

Vilkan vackra nyanser.
Sommar??? Nu får du nog lugna ner dig lite va.

Cecilia sa...

Merino är skönt att spinna! Härliga gröna färger.

AnJa sa...

Det ser fantastiskt ut! Precis ett sånt topsband har jag liggande. Kanske skulle ta en paus från Faleullen och spinna det! Några minus får det gärna fortsätta vara. Bara inte för många!!