tisdag 25 januari 2011

Äntligen nåt nytt!

Kunde inte hålla mig från att börja nåt nytt! En sjal i mohair, jag har stickat det här mönstret ett antal gånger och en gång tidigare i mohair men då var det till en vän. Nu blir det första mohairsjalen till mig! Det var det här nmönstret och Call designs fina sjalar som drog ner mig i sjalträsket och jag har ingen önskan att bli uppdragen därifrån! Jag får ta nån bättre bild någon dag det är dagsljus!
Nu går vi ju mot ljusare tider och nu börjar det märkas. här var märkligt väder igår, på morgonen plusgrader och tö, när jag åkte till jobbet vid ett var det fyra grader kallt och regnade och sedan bitande kallt när jag åkte hem på kvällen.

6 kommentarer:

Rosenvante sa...

Åh så mjukt fluffigt och skönt det ser ut.
Lika konstigt väder här, trist men som sagt vi går mot ljusare tider i alla fall.

Mia sa...

Vi har sett solen lite i det sista vi också, det värmer att tänka på att vi går åt rätt håll. Men du, bara håll dig i träsket, dina sjalar ser alltid lika fina och mjuka ut, denna inget undantag, så det ser inte ut som du sjunker eller inte klarar hålla balansen :)

Pysselfarmor sa...

Jag har nog inte ens kommit till kanten på sjalträsket ;-) Har bara stickat en sjal ännu. Men jag tror att jag "duttar runt" mellan olika träsk ;-)
Så mjuk och gosig den verkar vara!

Astrid sa...

Träsken är ovanligt djupa nu för tiden. Sjalträsk och sockträsk. Man fastnar och vill inte upp igen. Det har gått troll i´t.

Anna - stickande trädgårdsstudent sa...

Ja, så söta! Men det var rätt sjukt att de låg helt blixt stilla medans vi klippte och grejade, inte förän vi var färdiga såg vi ju dem och då fortsatte de ligga helt platt mot marken tills vi plockade upp dem och tyvärr satte ut dem utanför trädgården. Ett nödvändigt ont:/

Call design sa...

Jag är en stolt missbrukare av sjalar, dock har jag ju lett en annan människa till missbruk.
Men lyckliga är vi av våra sjalar och de värmer gott i vintervindarnas land sverige!
Många kramar