fredag 21 januari 2011

Äntligen fredag!

Idag är det äntligen fredag! Länge sen jag kände mig så trött och slut, skulle helst vilja lägga mig och sova NU! Men pajskalet står på kylning i kylskåpet och fyllningen ska göras hoppas jag piggnar till efter maten.
Nu har jag två härliga lediga dagar som ska fylla smed stickning, handboll, skidskytte och syjunta, kan det bli bättre? Sen så håller jag på att få en del stickningar klara. Jag är dnederst på ärmen på andra koftan som jag ska skicka till Afrika. På den första fattas bara knappar. Jag stickade först en efter vanligt mönster med isydd ärm i Tilda och sen en uppifrånochner kofta efter Sunnas mönster men i Tilda, finare garn och stickor så det blir en mindre variant än orginalmönstret. Håller på att längta efter lite nya stickningar nu!
Ha en trevlig fredagkväll allihop!

10 kommentarer:

Rosenvante sa...

Har jag missat nått här, skicka till afrika? Är det nån du känner eller nån insamling?
Hoppas du piggar på dig efter maten. Tack för tips om skidskytte, det kan jag ju ligga o kolla på nu i helgen. Har ingen pingla, ligger centralt så jag behöver nästan bara viska så är han genast här med uppass. Så det går ingen nöjd så på mig. Är bara så urtråkad redan, hur ska det bli sen?
Ha nu en skön kväll och ta gärna ett glas rött till pajen och släng upp fötterna lite och njut helgvila.

4U2! sa...

Synd jag bara kan sticka halsdukar och pulsvärmare, inte behövs sånt i värmen. Däremot värmer det ett hjärta som mitt att du ger av din tid för att sticka fina tröjor att ge bort!

HandMade sa...

Söta koftor!! Det är kul att sticka små kläder. Det går så fort och blir så gulligt :). Fisken vi använder idag är frusen stenbit. Det går även bra med torsk och lax. Lax har jag aldrig testat men jag rekommenderar verkligen den tacovarianten! Supergod! Trevlig helg!

AnJa sa...

Jättesöta koftor! Hoppas att din helg blir skön i allt stickande och sportande ;-) Hälsa goa vovvar och trevlig gubben från oss!

Cecilia sa...

Ha en skön kväll och en härlig helg!

aliel sa...

Jättefina små koftor. Jag blir också nyfiken på vart i afrika de ska... ler lite när jag ser framför mig två koftor i ett kuvert med "Afrika" som enda adress...hihi...
Fina är de som sagt och de blir säkert uppskattade där de landar.

VirkStina sa...

Wow, vad söta!

Mmatilda sa...

Sporta lagom så du inte snubblar med stickorna!

Anna - stickande trädgårdsstudent sa...

Tack för bloggtipset och den fina kommentaren till mina halvvantar. Jag är nästan löjligt nöjd med hur bra de blev!

Lilli sa...

Så fina koftorna är! De blir säkert uppskattade av mottagarna :) Ha en bra helg, med alla dina aktiviteter:)