onsdag 5 januari 2011

Drömmarna ramlade ner!

Ja jag skulle ju skriva om framtida drömmar och projekt men det ramla ner! Telefontråden alltså så jag har varit avskuren från omvärlden sen i söndags, ingen telefon och inget internet. Utan telefon är ju inga problem, man har ju mobilen men utan internet..... när inte internet finns upptäcker man hur mycke man "behöver" det! Tänkte börja på en ny stickning men var fanns mönstet, jo på internet.... följer Tour the ski och vart finns tiderna och vilka lopp det är, jo på internet....när börjar skidskyttet om, kollar på internet, nej visst ja....... Men skidskyttet börjar om en timme så nu blir det middag mellan Tour the ski och Skidskyttet! Återkommer med lite framtidsplaner imorgon som faktiskt inte är så stora..........sen ska jag läsa bloggar.....

10 kommentarer:

Margita sa...

Jag använder mobilt bredband och är nöjd jag kan använda min dator när och varsomhelst.

BiZen sa...

Stackars dig!
Tur att jag har mobilt bredband, datorn följer med mig överallt.
Kram //BiZen

Mmatilda sa...

Det var illa! Du har en del att ta igen nu förstås...

AnJa sa...

Önskar jag kunde skylla på nedfallna ledningar! Här har jag hamnat under isen eller filten eller snön. Har varken bloggat eller läst hos er andra på flera dagar. Nu är det dax för skärpning! Hmmmm förresten, ska vi färga snart?? :-)

Rosenvante sa...

Undrade just vad som hänt. Välkommen tillbaka till nätet.

Pysselfarmr sa...

Jo jag tänkte att ni var bortresta...

Mia sa...

Att förlora internett är lika handikappande som att förlora strömmen, så skönt att du har fått tillbaka kontakten med omvärlden :)

Pysselfarmor sa...

Jo vi märkte det där med internet när det helt plötsligt blev strömlöst här hemma...i Tumba!! Det var liksom kors i taket att strömmen går här. I Lappland är det ju mera vanligt men här?!?
Hur som vi ringde en av sönerna som fick kolla på internet om det var ett stort fel eller ett lokalt fel...det var lokalt bara här. Halva Tumba var svart! Så nog är det sårbart allt!

Du jag glömde lägga länk till hennes hemsida Carin Greens
http://www.greendesign.se/index.htm
Mycket snyggt där...men jag har inte tålamodet ännu till stora grejer. Fort ska det gå! Tålamodet sparar jag till jobbet ;-)

mary-ann sa...

internet funkade inte här hemma för ett tag sen och man märkte hur beroende man har blivit av datorn...

Sunna sa...

visst är man beroende, jag får riktig abstinens när datan bråkar, hoppas det löser sig, må gott