torsdag 27 januari 2011

Nu är det gjort!

Nu har jag sytt ihop froggkoftan och ärmarna passade, jag kan andas ut! Nu fattas bara knäppkanten och halsrigningen.

Tack för alla kommentarer till gårdagens inlägg! Nu har jag fått det svart på vitt att sticka och se repriser på datorn tillhör de nyttiga sysselsättningarna näär man är ledig! :)

Är det fler än jag som håller på att bli knäpp på Caps Lock-tangenten? Jag kommer åt den ideligen och frå skriva om allt som lyckats bli i stora bokstäver. Jag har googlat på det och hittat ett kommando som avaktiverar den men var i fridens namn ska jag skriva in den? Någon som vet hur man stänger av det eländet?

7 kommentarer:

Rosenvante sa...

Så fin den blir.
Jag hade ingen aning om att det fanns ett komando för capsen, har sällan problem heller med tangenterna, bara att jag sätter fingrarna fel eller är för snabb med nån av hjärhalvorna.

mary-ann sa...

har oxå samma preoblem med capsen...men det går nog inte att stänga av den tror jag...sen att man imellan varven stavar som en kratta hjjälper ju heller inte :p

Hoffmans Design sa...

Ja jag skriver oxå med stor bokstav ibland. Undrar om inte någon kan sätta den någon annanstans än där. Du data snille där ute hitta på något om du läser detta.

Ha det Kram

Mia sa...

Ge oss en beskrivningnär du fixat det för den ÄR irriterandes. Så fint ärmarna passade :)

Sunna sa...

koftan blir ju super fin och vilken toppendag du verkade ha framför datorn och stickningen

AnJa sa...

Vad fin den ser ut! Håller med, du gjorde alldeles rätt igår :-) Själv fastnade jag i en bok (för en gångs skull inte en deckare) och att läsa och sticka samtidigt klarar jag inte av.

Lilli sa...

Wow så snygg koftan blev!! Jättefin! Din sysselsättning igår kan du gott unna sig då och då, varför skulle man inte!? Jag ska göra så ikväll. Ha en skön helg!