onsdag 25 augusti 2010

Trött!

Hittade en bild på Aya som får symbolisera hur jag känner mig just nu, TRÖTT! Finns inget jag blir så trött av som att gå på stan! Först jobba och sedan iväg till Umeå med dotter S. Gjorde inga stora fynd dock ett garn till en sjal jag spanat in men jag har inte riktigt räknat ut än hur jag ska sticka den, har tänkt göra ett parti slätstickat men då beror det hur ajg ska göra utökningarna..... får se om min lilla hjärna klarar av att räkna ut det.
Nu ska jag göra Aya sällskap i soffan, ladda inför morgondagen. Först jobba, sen lite lagård och sen juntapremiär, alltid lika kul och lika efterlängtat!

9 kommentarer:

Fiff sa...

Visst e det tröttande att springa på stan, tycker jag med! Bättre i soffan med lite garn...

Hoffmans Design sa...

Ohhh så söt. Man skulle vilja gosa med den lilla varelsen.

Cecilia sa...

Åh, precis sådär känner jag mig. Ska genast traska iväg till soffan och lägga ner mitt tunga huvud!

Rosenvante sa...

Här är en till som är trött, kryper nog upp i fotöljen nu, huvudet känns så tungt, är väl vädret som tar ut sin rätt.
Lycka till med uträkningen till sjalen. Du fixar det ska du se.

Carola sa...

Herregud vilken söt bild!!!

Och jag vet hur du känner dig. Jag har sovit uruselt fyra nätter i rad och så har jag varit på stan. Handlat mat, varit på granngården, Amnesty, Röda korset, bolaget (host), och i ett par klädaffärer och jag är heeeeelt slut på. Det mesta var förvisso roliga saker, men jag är ändå slut :)

Hoffmans Design sa...

Skall åka till slovenien i 3 veckor och 2 dagar
det skall bli skönt.
Kram

Pysselfarmor sa...

Ja jisses så där känner jag mig efter tre dagar på jobbet.....fem veckors semester känns som en evighet bort....men snart är det helg ju ;-)

AnJa sa...

Medhåll!

Sanna sa...

Skönt att höra att jag inte är den enda som är trött, men det är jobbigt att vara sån. Vill ofta ta det som en ursäkt för att få sätta mig i soffan med en stickning, men får alltför ofta dåligt samvete när jag vet att det finns massor som behöver göras.