söndag 8 augusti 2010

Husgroda

En del har husmöss medan vi har en husgroda. Den här gången var det mannens tur att hoppa rätt upp när något kom utflygande ur diskbänksskåpen! Sen hoppa han in under diskmaskin och nån timme senare när jag öppnade diskbänksskåpen satt han på sophinken! La ett lock på och bar ut honom, här sitter han redo att skutta iväg!

Är det någon som har tips om en bra garnaffär i centrala Göteborg? Nån dag ska vi åka dit så då vore det kul att hitta nån fin affär där. Har bestämt mig för att sticka en Hauruni så jag ska spana efter garn till den! Tar också gärna emot tips om nån tygaffär....
Fick frågan om vilket garn jag stickar min Lamina i. Det heter Araucania färg 310.

Ingen cykeltur idag! Har varit till en superfin trädgård idag och tittat i hällregn och åska, gissa om jag var blöt när jag kom hem!

8 kommentarer:

Hoffmans Design sa...

Inte kul med grodor.
Här har du 2 kanon stickaffärer i göteborg som jag gärna besöker
www.strikk.se ligger på Vallgatan
www.deisydesign.nu ligger på Kungsportsaveny 39
Båda butikerna ligger väldigt centralt.
Ha det Antonija

Rosenvante sa...

Kan det vara en förtrollad prins kanske?

Helena sa...

Om inte grodor var så slemmiga hade dom varit ok. Men dom är ju egentligen snälla, bits inte och sticks inte.

Cecilia sa...

Jag skulle tipsat om precis samma affärer som Hoffmans Design. Mitt hjärta slår lite snabbare för Deisys... På Linnégatan finns två garnaffärer som är rejäla och bra men kanske mer av ett basutbud. I Majorna finns Carinas garn men den affären har jag bara hört talas om.
Hoppas du får trevligt i Göteborg, du skulle bara stanna till på vägen till Vänersborg eller ska du stanna längre?

Sanne sa...

Men en groda gör ju i alla fall ingen skada! Var glad att det inte är en råtta eller husbock eller så! Men jag förstår om man får en smärre chock när den kommer uthoppande...

Garnhumlan sa...

Jag gillar grodor, åtminstone så länge de håller sej utomhus.
Hoppas att du får en trevlig resa, med lite bättre väder!

Pysselfarmor sa...

Åh grodan tycker ni är snälla! Och tack för kommentaren hos mig om rakubränningen. Som du förstår var jag litet "uppåt" när jag lyckades.
Ha det gott på resan och sticka lugnt!

AnJa sa...

Typiskt att vi gick om varann i den fantastiska trädgården! Jag önskar dig en härlig resa och köp massor med garn :-) Mera garn åt folket!