söndag 22 augusti 2010

Sista dagen!

Ute är det grått och kulet och det är min sista semesterdag. Imorgon börjar allvaret. Känns lite motigt! Har iallafall varit ute och cyklat i småduggandet.

Ett par muddar blev klara nere i Vänersborg. Det är dotter A som tillhandahåller sina händer. Det är enkla svarta muddar med falska flätor. Gillar att sticka dem och gillar passformen. Vardagsmuddar för kalla dagar!

Får tacka för alla fina och snälla kommentarer om min duk! Man blir så glad över alla kommentarer och de ger en lite ljus en sån här kulen dag!

7 kommentarer:

Call design sa...

Njut av din sista dag på en underbar semester! Jag har själv arbetat i 2 veckor nu, tycker fortfarande att jag vill vara ledig och hinna med att hinna med allehanda handarbetsprojekt.

Din duk blev enormt vacker, så läckra färger!
och nästa gång du är på västkusten, så tycker jag att vi tar och träffas!
många goa hälsningar

Rosenvante sa...

Fy förstår precis hur du känner nu, pirret, lite stress att man ska försova sig, att komma i säng i tid osv, osv. Men två dagar så är man inne i lunken igen, konstigt.
De där muddarna är jättefina och jag vet att du gjort flera av dem innan. Kanske det är precis vad du behöver en sådan här kulen dag.

Hoffmans Design sa...

Snygga pulsvärmare. Otrolig vacker duk
Kram

Filimarans Funderingar sa...

Dina pulsvärmare vad jättefina, jag har inget bra mönster och jag har aldrig stickat några muddar, men skulle bra gärna vilja göra det.
Duken blev enormt fin.

by Caloweena sa...

Superfina muddar, och SÅÅÅ användbara! :)

Pysselfarmor sa...

Tillfället passade mig att vara med och eftersom jag håller på med så många olika saker så är det ju bra att få erbjudande om att delta. Litet pengar till material blir det ju alltid, men man kan inte ta betalt för sin tid man lägger ned på det hela då blir inget sålt. Puh nu har jag kört 87 mil idag och finns i Tumba. Ska också in i ekorrhjulet i morgon=arbetet. Kluven känsla att sätta sig på pendeln mot Sthlm C och en himla massa folk....fem veckor med bara skog, fjäll och sjö sätter sina spår! Tjusiga muddar du fixat till - hoppas att vi håller kontakt trots att "charmen" med skog och fjäll blir borta ett tag...men storsta'n har också sin charm....

ÄNGLASTINA sa...

Det är snart dax att plocka fram lite varmare kläder,muddarna är ju ett måste, jättesnygga.Det är kanske bra att det är dåligt väder nu när du ska jobba, då brukar det kännas lite bättre.