söndag 29 november 2009

Suck!

Suck suck, nu lägger blogger bilden snett också! Inget att göra åt! Ja, min mössa verkar bli för liten och jag passar inte i modellen, blir att riva upp. Skulle trösta mig med att börja med nya vantar men garnet var för tjockt stämmer inte med mönstret. Det blev att lägga upp en "Sunna-kofta" istället. Ska sedan skickas till Stickhjälpen. Mönstret finns här! Jag har passat på att ta ut två lejon på ICA för bonuschecken som jag hade tänkt skicka med det paketet men det blir inte före jul, det finns säkert barn som behöver saker efter jul också!
Låter som om det bara är suck idag men det är det inte! Julgardinerna sitter uppe, adventsstjärnan lyser och solen har lyst i två dagar!

4 kommentarer:

Astrid sa...

VAA!!?
Är det du som har lagt beslag på solen ??? Här har det varit dimma, riktig tjocka hela dan.
PS. det är tråkigt att riva upp, men imorgon är det glömt..

ÄNGLASTINA sa...

Kul att du stickar till Stickhjälpen.På tisdag ska vi slå in julklapparna som ska gå iväg i december.Trist att du fått dra upp,det är bara gå på det igen.

Mia sa...

oj,oj, vad bidde det då då?.. ibland kommer resultatet lite annorlunda än först planlagt men vad gör det? Stickhjälpen blir säkert lika glada för det, oansett vad det blir så värmer det någon stackars uteliggare. Glad advent på sig :)p.s det har äntligen börjat snöa!! en vit tid i möte :)

heidi sa...

så uppmuntrande det är att läsa att du är lika noga med det som du stickar för att ge bort som med det du stickar till dig själv!

jag avstod också från att sticka sjalar löjligt länge bara för att jag trodde att det var svårt... men egentligen så kan man börja sticka sjalar så fort man kan sticka räta, aviga, sticka ihop och göra omslag:)

och man kan ju börja med att öva sig i ett mindre projekt - numera finns det ju t ex jättefina mössor med söta spetsmönster stickade i relativt grovt garn, vilket gör att det går fort:)