måndag 9 november 2009

Garn garn massor med garn!

Så har jag gjort STockholm ensam idag. Med karta och tunnelbanekort blev det gata upp och gata ner och ibland kartan uppochner så det blev gata ner och gata upp sen och lite tunnelbana hit och dit. Först ut på Söder till Marias garn sedan till Gamla stan. Fotade St Göran och draken när jag gick förbi.

Fast det är en vanlig måndag i november så var det mycke folk ute och flanerade

Gick förbi Kalikå, där var jag tvungen att gå in och bli nostalgisk. Sydde en hel del Drakdronkar och andra figurer till mina och andras barn. Var riktigt kul att gå in där. Sedan hittade jag Sticka som jag besökte. Hittade ett ombregarn i olika lilarosa nyanser som jag absolut inte kunde låta bli trots att jag köpt garn till tre sjalar på Marias garn. Sist blev det Vincents garn vid Odenplan men då var mitt garnkonto vida överskridet så jag höll mig. Orken var också slut. Knät ville inte va med längre så jag åkte in till T-centralen och träffade N där så vi gick och åt lite gott!


Så här ser dagens skörd ut, känner mig mycke nöjd! Dyrt blev det men jag överskred inte antal tillåtna nystan! Nu blir det myskväll med stickning i soffan till S kommer hem från jobbet.10 kommentarer:

Tant Kofta sa...

Lite lyx får man kosta på sig då man kommer till huvudstaden.
Kram fr. Koftan

AnJa sa...

Vad kul! Jag var åxå i Stockholm över helgen. Bodde i samma kvarter som Marias garn, men det upptäckte jag 20 minuter efter stängningsdax på lördagen... :-(. Däremot köpte jag mysigt garn i Gamla Stan. Håller på med bilder från helgen och lägger in på min blogg i morgon.

Susilull sa...

Låter som en mysig helg!

Call design sa...

Underbar garnspan dag i vår fina huvudstad, fina garn som du köpt!
inte alls avis på dig inte, hmm!

Rosenvante sa...

Härligt att du hittade till så många butiker och att du gjorde dina fynd också. Bättre lägga pengar på garn än en massa annat som man aldrig använder, det är mitt motto nu för tiden.
Ha mys nu

fale artut sa...

Så fina garner! Hoppas att du har haft det riktigt bra!

Annika sa...

Vilken härlig dag och tufft gjort att bege sig ut i stora staden på egen hand!! Och en härlig skörd med garn oxå =)

Jag är faktiskt född i Sthlm, men inget är sig likt - men jag minns att vart man än vände sig, så sprang folk...det är skillnad de, på min lilla trygga stad! Fast ibland längtar man efter lite spänning och rotation!


Gör ett helhjärtat försök nu med att ta nya tag med min blogg!

Ha de gott i höstmörkret!
Kram Annika

Mia sa...

Det garnet ser riktig mysigt ut, fina färger och varmt luddigt, er det mohair? välkommen hem förresten :)

Mia stickar sa...

Ja utöver alpackan är det bara mohairgarner!

HomeRiver sa...

Känner igen mig i det där med att leta efter garnaffärerna i Stockholm!