söndag 8 november 2009

Bortskämd blir jag....

Jag börjar dagen med lite stickning i sängen tills ungdommarna vaknar sen blir det diverse påhitt. Igårkväll var vi på bio och det är inte ofta jag är på bio. Idag har det varit klädshopping inne i stan och ett besök på Hallwylska museet, det var trevligt! Nu har jag just blivit serverad blåbär och mango med vit choklad över som varit i ugnen och med glass till. Det var mums! (fast jag har faktiskt tjuvdiskat en gång idag!)

Nu har jag faktiskt fått ihop min första nerifrånochuppsock tack vare Barbros fina mönster beskrivning! Tack snälla Barbro för dina fina mönster!

Sen blir det ett varmt bad och ett glas rött.......


4 kommentarer:

Rosenvante sa...

Så härligt det låter. Mysa på du, det är du värd.

Sunna sa...

Wow, vilket bra mönster du hade hittat, nu törs jag också testa tror jag, skrattade gott åt att du inte kunde låta bli disken, är det inte typiskt va, Må gott

garnbollen sa...

Hej Halkade in på din blogg närjag googlade om stickning, det är roligt att se vad andra sitter å pysslar med i sina stugor.Ser att du har vågat dig på sockar från tån och uppåt,,det har jag inte provat på än,men man kanske ska prova på det nu.man blir alltid inspererad av andra.Titta gärna in till min blogg.

garnbollen sa...

Hej Halkade in på din blogg närjag googlade om stickning, det är roligt att se vad andra sitter å pysslar med i sina stugor.Ser att du har vågat dig på sockar från tån och uppåt,,det har jag inte provat på än,men man kanske ska prova på det nu.man blir alltid inspererad av andra.Titta gärna in till min blogg.www.garnbollen.blogg