fredag 13 februari 2009

Prestationsångest!

Nu har jag bestämt mig för att frogga upp februarisockarna. Efter att ha misslyckats med ännu ett hälsteg och haft en massa prestationsångest har jag bestämt mig: Sockklubben är inget för mig. Jag har nu tittat och tittat på dem och känt att jag måste ju klara dem och tänk om jag inte klarar mars sockar heller.... Stickning ska va kul! Känns skönt att ha bestämt mig. Nu blir det vanliga sockar igen som jag klarar av! Jag ska kämpa vidare med engleska mönster men utan press att jag MÅSTE åstadkomma nåt! Känns så SKÖNT att ha kommit fram till det!
Igår hade jag syjunta här. Trevligt som vanligt! Jag bjöd på Rosenvantes kladdkaka med mintkrokant! Nåt jag verkligen rekomenderar. Lättbakad och god!

3 kommentarer:

Rosenvante sa...

Kul att ni gillade Kladdkakan. Trist däremot att du får ångest med strumporna, men jag håller med dig stickning ska vara kul och avkopplande.

fale artut sa...

Stickning ska ju vara avkopplande och tillfredsställa skaparglädejen, en del saker mår man bättre av att lägga undan så att de får komma fram vid bättre tillfälle....Leve Lusten!

kristina sa...

Herregud, skall man exercera med olika hälar? Oavsett mönster kan man väl använda vilken häl man vill,...eller? Som du säger, det skall vara skoj att sticka!