lördag 28 februari 2009

Böcker

Nu har den kommit! Jag har haft Knitted lace of estonia på bevakning på adlibris och nu har den kommit! Oj oj oj så mycke vackert!
Och sen blev det nåt konstigt.......om jag slant på tangenterna på nåt vis eller.... Men det råkade bara komma en bok till: French girl knits. Ännu mycke mer jag skulle vilja sticka! Men var är tiden? Och sen har jag köpstopp. Måste sticka upp lite av det jag redan köpt och göra färdigt det jag redan håller på med! Sen har jag blivit inbjuden till en Kal med tema litteraturanknytning. Min fantasi står still. Lyssnar mest på deckare och det har väldigt lite stickning i sig, eller? Men visst brukade Miss Marple i Agata Christieböckerna sticka eller mins jag fel? Och vad stickade hon? Sen har jag lyssnat på Arn men jag såg nånstans att stickningen uppfanns inte föränn 1300-talet. Fick tips om en ringbrynja men då är frågan, jag är ganska fredlig av mig, har jag nån användning av den? :) Min fantasi står nu stilla. Kan bero på att jag jobbat mycke nu och det är tungt där just nu, min kreativitet går på lågvarv. Föresten så finns stickkalen på STICK-LITT-KAL

5 kommentarer:

Emma sa...

Jag lyssnar på Låt den rätte komma in av John Ajvide Lindqvist. Den är mycket bättre än vad jag förväntade mig!

Åh, den där Knitted Lace of Estonia börjar jag bli väldigt nyfiken på. Är den ett måste i biblioteket?

Rosenvante sa...

Du har nog gjort ett kap i dessa böcker. Det är många som skriver om just Lace of Estonia och även den andra har jag sett nämnas. Är de värda sitt pris?
Du alla deckare innehåller väl stickning......man NYSTAR ju alla fall. =))
Köpstopp fungerar inte för stickare har jag förstått, så glöm det.

Tant Kofta sa...

Jag tror det är meningen att man ska slinta lite på tangenten ibland.

Astrids handarbeten sa...

Ååhh..den boken (övre) vill jag också ha!
Måste nog slinta lite på tangenterna jag också..

Mia stickar sa...

Lace of estonia innehåller både trekantiga och rektangulära schalar sedan enstaka spetsmönster och uddar. Det är klart gillar man spetsstickning så är det inte så dum bok!